Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

SPECIÁLIS

Inline formakivágás, Lenticular

IOC (Inline ofset cutting) technológia

RITZELÉS, PERFORÁLÁS, STRUKTÚRA DOMBOROZÁS ÉS STANCOLÁS OFSZET NYOMÓGÉPBEN

Legújabb technológiáink sorában egyre nagyobb szerepet kap az inline stancolás. Elsősorban azért, mert nagyon hatékony, továbbá olyan egyedi és különleges felületek létrehozására alkalmas, amit eddig a hagyományos stancolási folyamat során nem érhettünk el.
Az eljárás lényege, hogy az ofszet nyomógépbe helyezhető rugalmas szerszám segítségével ritzelhetünk, perforálhatunk, struktúrát domborozhatunk, akár stancolhatunk is kisebb felületeket és mindezt a nyomtatási folyamat részeként, ezáltal lényegesen csökkenthetjük a termék előállításának idejét.
A speciális flexibilis szerszámot egyaránt alkalmazhatjuk nyomóműben és lakkozóműben is a gumilepedő helyére illesztve a hozzá tartozó alátét fémlemezek és védőfóliák segítségével, melyek biztosítják a megfelelő nyomást és a henger védelmét.
Egy matricás album esetén például, az így készült nyomat passzer pontos, a formaritzelés vonalai tökéletesen illeszkednek a grafikához és a ritzelés  teljesen egyenletes minőségű.

A végeredmény szempontjából igen látványos technológia az inline struktúra domborozás. Alkalmazhatjuk a teljes íven (B1 méretig) vagy csak mintázatként a termékünkön, egyedivé téve a nyomat felületét.

Lenticular

KÉPVÁLTÁS-MOZGÁS-ÁTALAKULÁS-3D ÉRZÉKELÉS SZEMÜGEG NÉLKÜL

A lenticular egy „régi-új” lehetőség a reklámpiacon, izgalmas, egyedi megoldásokhoz. Ha valaki meglátja, biztosan megáll, hogy megnézze. A reklám, amit megjegyeznek, egy reklám amihez visszatérnek. A lenticular egy olyan műanyag lemez, melynek felületén lencsesorokat alakítanak ki. A gyártás során a lenticular ívek hátoldalára tükörfordított grafikával nyomjuk a speciális, lenticular szoftverrel előkészített nyomatot. Az elkészült lencselemez nyomat lehetővé teszi, hogy ránézeti szögtől függően különböző képeket láthassunk. Ezzel különböző animációs effektusokat, vagy az emberi szem működésének köszönhetően háromdimenziós hatást érhetünk el. A kész lenticulart kasírozhatjuk és akár borítóként vagy részelemként is használhatjuk.

Az elérni kívánt hatástól függően ötféle effektusból választhatunk :

– Váltókép vagy flip: átmenet nélküli váltás 2-3 kép között
– Zoom: a grafika közelebb-távolabb kerül
– Animáció: a megtekintési szög változtatásával a kép mozgásba lendül
– Átváltozás (morf): két kép közötti átmenet, folyamatos változás
– Valós 3D megjelenítés: megfelelő, több szögből készített fotó szükséges hozzá

Bármelyik eljárást választjuk, a grafikát speciális szoftver segítségével kell előkészíteni a nyomtatáshoz, melyben a Keskeny Nyomda segítségére lesz.

értéket nyomtatunk…