Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

SPECIÁLIS

Inline formakivágás, Lenticular

IOC (Inline ofset cutting) technológia

RITZELÉS, PERFORÁLÁS, STRUKTÚRA DOMBOROZÁS ÉS STANCOLÁS OFSZET NYOMÓGÉPBEN

Legújabb technológiáink sorában egyre nagyobb szerepet kap az inline stancolás. Elsősorban azért, mert nagyon hatékony, továbbá olyan egyedi és különleges felületek létrehozására alkalmas, amit eddig a hagyományos stancolási folyamat során nem érhettünk el.
Az eljárás lényege, hogy az ofszet nyomógépbe helyezhető rugalmas szerszám segítségével ritzelhetünk, perforálhatunk, struktúrát domborozhatunk, akár stancolhatunk is kisebb felületeket és mindezt a nyomtatási folyamat részeként, ezáltal lényegesen csökkenthetjük a termék előállításának idejét.
A speciális flexibilis szerszámot egyaránt alkalmazhatjuk nyomóműben és lakkozóműben is a gumilepedő helyére illesztve a hozzá tartozó alátét fémlemezek és védőfóliák segítségével, melyek biztosítják a megfelelő nyomást és a henger védelmét.
Egy matricás album esetén például, az így készült nyomat passzer pontos, a formaritzelés vonalai tökéletesen illeszkednek a grafikához és a ritzelés  teljesen egyenletes minőségű.

A végeredmény szempontjából igen látványos technológia az inline struktúra domborozás. Alkalmazhatjuk a teljes íven (B1 méretig) vagy csak mintázatként a termékünkön, egyedivé téve a nyomat felületét.

értéket nyomtatunk…

Ajánlatot kérek