Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Párna doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Párna doboz

Párna doboz
[Összes értékelés:0    Átlag:0/5]

Szinte bármilyen kis és közepes méretű termék csomagolására alkalmas doboz, ékszerektől, a desszerteken, élelmiszereken át a műszaki cikkekig bezárólag.
Nem mindennapi formája miatt nagyon népszerű, mert anyagtakarékos, nem igényel betétet és könnyen gyorsan gyártható.

Forma

Méretben széles választékból választhatunk. A doboz szélein az ívek távolsága határozza meg a tartalomnak szánt helyet, ami viszont nem lehet szélsőségesen ívelt, mert a karton nem hajlik meg csak egy bizonyos körívig.

A konstrukció alapból a két végén záródik az ívek mentén egymásra lapolható fülekkel, de tervezhetünk olyan formát is, ahol a doboz egyik oldalába nagy felületen nyílást képezünk a termékhez és ezt egy harmadik oldal segítségével zárjuk be.

Biztonsági fülekkel vagy matricával rögzíthetjük a záródásokat.

Alapanyag

Mérettől függően válasszunk anyagvastagságot a dobozhoz. Az íves biegelések hajthatósága miatt nem lehet nagyon vastag alapanyagra gyártani ezt a konstrukciót.

Prémium hatást a mindkét oldalán erőteljesen fehér kartonnal érhetük el, míg a tartósság érzetét a kraft papírok kelthetik bennünk, de a legegyszerűbb szürke hátú kartonból is elkészíthető ez a forma.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Szinte bármilyen felületnemesítési eljárást választhatunk hozzá, mely kihangsúlyozhatja a grafikát, egyedivé varázsolhatja a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelheti a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.

UV hibrid forma lakkozásokkal egyedi mintákat vihetünk a felületre, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színeket hozhatunk létre termékünkön.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel.

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Azonnali árkalkuláció,
  online rendelés

  Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek