Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Párna doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Párna doboz

Párna doboz

Szinte bármilyen kis és közepes méretű termék csomagolására alkalmas doboz, ékszerektől, a desszerteken, élelmiszereken át a műszaki cikkekig bezárólag. Nem mindennapi formája miatt nagyon népszerű, mert anyagtakarékos, nem igényel betétet és könnyen gyorsan gyártható.

Forma

Méretben széles választékból választhatunk. A doboz szélein az ívek távolsága határozza meg a tartalomnak szánt helyet, ami viszont nem lehet szélsőségesen ívelt, mert a karton nem hajlik meg csak egy bizonyos körívig.

A konstrukció alapból a két végén záródik az ívek mentén egymásra lapolható fülekkel, de tervezhetünk olyan formát is, ahol a doboz egyik oldalába nagy felületen nyílást képezünk a termékhez és ezt egy harmadik oldal segítségével zárjuk be.

Biztonsági fülekkel vagy matricával rögzíthetjük a záródásokat.

Alapanyag

Mérettől függően válasszunk anyagvastagságot a dobozhoz. Az íves biegelések hajthatósága miatt nem lehet nagyon vastag alapanyagra gyártani ezt a konstrukciót.

Prémium hatást a mindkét oldalán erőteljesen fehér kartonnal érhetük el, míg a tartósság érzetét a kraft papírok kelthetik bennünk, de a legegyszerűbb szürke hátú kartonból is elkészíthető ez a forma.

Felületkezelés

Szinte bármilyen felületnemesítési eljárást választhatunk hozzá, mely kihangsúlyozhatja a grafikát, egyedivé varázsolhatja a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelheti a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.

UV hibrid forma lakkozásokkal egyedi mintákat vihetünk a felületre, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színeket hozhatunk létre termékünkön.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Rendelés menete

Ajánlatkérés egyszerűen

Szabvány méretek Egyedi méretek

Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság


Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel.

Ajánlatkérésnél mi a legfontosabb szempont az Ön számára?

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés