Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Párna doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Párna doboz

Párna doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Szinte bármilyen kis és közepes méretű termék csomagolására alkalmas doboz, ékszerektől, a desszerteken, élelmiszereken át a műszaki cikkekig bezárólag.
Nem mindennapi formája miatt nagyon népszerű, mert anyagtakarékos, nem igényel betétet és könnyen gyorsan gyártható.

Forma

Méretben széles választékból választhatunk. A doboz szélein az ívek távolsága határozza meg a tartalomnak szánt helyet, ami viszont nem lehet szélsőségesen ívelt, mert a karton nem hajlik meg csak egy bizonyos körívig.

A konstrukció alapból a két végén záródik az ívek mentén egymásra lapolható fülekkel, de tervezhetünk olyan formát is, ahol a doboz egyik oldalába nagy felületen nyílást képezünk a termékhez és ezt egy harmadik oldal segítségével zárjuk be.

Biztonsági fülekkel vagy matricával rögzíthetjük a záródásokat.

Alapanyag

Mérettől függően válasszunk anyagvastagságot a dobozhoz. Az íves biegelések hajthatósága miatt nem lehet nagyon vastag alapanyagra gyártani ezt a konstrukciót.

Prémium hatást a mindkét oldalán erőteljesen fehér kartonnal érhetük el, míg a tartósság érzetét a kraft papírok kelthetik bennünk, de a legegyszerűbb szürke hátú kartonból is elkészíthető ez a forma.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
Szinte bármilyen felületnemesítési eljárást választhatunk hozzá, mely kihangsúlyozhatja a grafikát, egyedivé varázsolhatja a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelheti a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.

UV hibrid forma lakkozásokkal egyedi mintákat vihetünk a felületre, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színeket hozhatunk létre termékünkön.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Azonnali árkalkuláció,
online rendelés

Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek