Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Best Print Hungary 2016

Nincs hozzászólás

Gondolatok a siker tükrében

csom1

2016. május 5-én hét díjat vehetett át a Keskeny Nyomda ezen a rangos hazai versenyen, ahol igazán erős mezőnyben bizonyíthattunk. Két arany-, egy ezüst- és két bronz fokozatot, egy innovációs különdíjat és egy nyomtatási nagydíjat ítélt nekünk a zsűri.

A versenyen több szempont szerint értékelik a pályaműveket, számít a megjelenés, a minőségi alapanyag és kivitelezés, valamint a kreativitás. Ami e mögött van az partnereink feltétlen bizalma, a mi tudásunk és szenvedélyünk. Felemelő érzés volt átvenni a díjakat és örömünkre szolgált, hogy több esetben a díjnyertes pályamű alkotója vagy megrendelője is jelen volt az eseményen.

Minden cég életében felmerülnek kérdések, ha a jövőt illető döntéseket kell hoznia.
Ezt a kimagasló eredményt tekinthetjük egyfajta válasznak, mely megerősít bennünket a tudatban, hogy a folyamatos innováció, a minőségi gyártás, minden területen a tökéletesre való törekedés, valamint csapatunk szakértelme és kreativitása a kulcsa sikereinknek.

A siker lendületet ad, új célok elérésére sarkall és az alkotás örömével ajándékoz meg.
Várjuk a következő megmérettetést és köszönjük partnereinknek és a verseny szervezőinek a lehetőséget.

A díjnyertes alkotások megtekinthetők a Best Print Hungary web oldalán is: http://www.bph.hu/dijazottak/best-print-hungary/best-print-hungary-2016-dijazottjai/284

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek