Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Best Print Hungary 2016

Nincs hozzászólás

Gondolatok a siker tükrében

csom1

2016. május 5-én hét díjat vehetett át a Keskeny Nyomda ezen a rangos hazai versenyen, ahol igazán erős mezőnyben bizonyíthattunk. Két arany-, egy ezüst- és két bronz fokozatot, egy innovációs különdíjat és egy nyomtatási nagydíjat ítélt nekünk a zsűri.

A versenyen több szempont szerint értékelik a pályaműveket, számít a megjelenés, a minőségi alapanyag és kivitelezés, valamint a kreativitás. Ami e mögött van az partnereink feltétlen bizalma, a mi tudásunk és szenvedélyünk. Felemelő érzés volt átvenni a díjakat és örömünkre szolgált, hogy több esetben a díjnyertes pályamű alkotója vagy megrendelője is jelen volt az eseményen.

Minden cég életében felmerülnek kérdések, ha a jövőt illető döntéseket kell hoznia.
Ezt a kimagasló eredményt tekinthetjük egyfajta válasznak, mely megerősít bennünket a tudatban, hogy a folyamatos innováció, a minőségi gyártás, minden területen a tökéletesre való törekedés, valamint csapatunk szakértelme és kreativitása a kulcsa sikereinknek.

A siker lendületet ad, új célok elérésére sarkall és az alkotás örömével ajándékoz meg.
Várjuk a következő megmérettetést és köszönjük partnereinknek és a verseny szervezőinek a lehetőséget.

A díjnyertes alkotások megtekinthetők a Best Print Hungary web oldalán is: http://www.bph.hu/dijazottak/best-print-hungary/best-print-hungary-2016-dijazottjai/284

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek