Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Illatos papír- Forradalmi innováció a reklámpiacon

Nincs hozzászólás

illatos

 

-Eladásösztönzés a tudatalatti kötődésekre építve-

Életünk során az érzékelések határozzák meg mindennapi tevékenységeinket. Az ember alapvetően vizuális lény, a külvilág információinak legalább 80 %-a látásunk segítségével jut el a tudatunkig, azonban a tapintás, hallás, íz és illatélmények képesek hirtelen érzelmi hatásokat kiváltani az emberből. Mindenki számára ismerős lehet az a pillanat, amikor megérzünk egy számunkra kedves illatot és szemünket lehunyva átadjuk magunkat az emlékeknek.

Az ember több mint 10 000 különböző illatot tud megkülönböztetni és ezek által eseményeket, az illatokhoz kapcsolódó élethelyzeteket felidézni.

 

-Növelhetjük az eladást illatok segítségével?-

Az illat lehet az ÚJ lehetőség a marketing stratégiák felépítésében, egy új kommunikációs forma szavak nélkül. Kiemelt figyelmet tud generálni egy márkának vagy terméknek.

Ha az ügyfél egy kellemes illattal találkozik a vásárlása során, kutatások bizonyítják, hogy növekszik a vásárlói kedve és, ha később újra érzi ezt az illatot felidéződik benne a vásárlás hangulata. Az illatérzékelés az egyetlen érzékelés, mely sohasem pihen.

A vásárlót azonban előbb be kell csábítani az üzletbe, amire tökéletes megoldás lehet egy illatos levélpapíron küldött üzenet, illatosított alapanyagból készült ajándékdoboz vagy tasak termékmintákkal.

 

-Az illatos papír-

A Keskeny Nyomda elérhetővé teszi ügyfelei számára ezt az újfajta illatos papírt, melyet nem kell dörzsölni ahhoz, hogy érezzük az illatát, mivel az alapanyag tartalmazza az illatanyagot.

A papír klórmentes fehérített cellulóz és FSC igazolással rendelkezik. Oxigén hatására válik érezhetővé az illat mely 18-24 hónapig is megmaradhat.

Ofszet eljárással nyomtatható, lehetőség szerint illatmentes festékkel és lakkozás nélkül, mivel ezek csökkenthetik az illat intenzitását.

Jelenleg csak egy illatban érhető el (zöld levél), de a tervek szerint a későbbiekben még két illattal (fahéj, kölnivíz)bővítik a palettát, valamint egyéni vevői igények szerinti különböző illatokban is gyártani fogják.

Megrendelés esetén 4-6 hetes szállítási határidővel kell számolni.

Kétféle grammsúlyból lehet választani, attól függően, hogy milyen terméket szeretnénk gyártatni. Levélpapír, egyedi boríték, díszcsomagoló anyag, prospektusba behúzott reklámanyag esetén a 150 g-os alapanyagot javasoljuk. Meghívó, ajándékutalvány, reklámtáska, egyedi képeslap, ruha címke, prospektusborító esetén pedig 250 g-os papírt ajánlunk.

Mivel a papír gyártása jelenleg még fejlesztési fázisban van, minden további részletről és illatmintákról érdeklődjön elérhetőségeinken.

E-mail: kalkulacio@keskeny.hu

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek