Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

A Keskeny a részletekben rejlik – 1. rész

Nincs hozzászólás

A következő hírlevelekben bemutatjuk azokat az eljárásokat, amelyeket az idei évtől kezdtünk el alkalmazni a prémiumkategóriás dobozok gyártása során, s amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legmagasabb minőségben tudjuk előállítani csomagolási termékeinket.

1. rész: Tökéletes élek

A prémiumkategóriás dobozoknál ügyfeleink egyre gyakrabban igényelik, hogy a kasírdobozoknak olyan gyönyörű élei legyenek, mint a mobiltelefonok dobozainak. Eddig ezt nem tudtuk teljesíteni.

Hogy ezeket az igényeket is ki tudjuk elégíteni, nemrég vásároltunk egy Kolbus NM101 vájatkészítő gépet.

 

 

Milyen előnyt jelent ez?

A hagyományos gépi stancolásnál a doboz vázát képező kötészeti lemezeket síkkimetsző géppel a hajtásoknál félig bevágjuk (ricceljük). A doboz összeállítása során az anyag hajtásánál egy derékszögű kis rés keletkezik, ezért kasírozásnál az élek kissé gömbölyűek lesznek.

v-maras ábra

A Kolbus NM101 vájatkészítő géppel riccelés helyett V alakban megmarjuk az 1–4 mm vastagságú kötészeti lemezt. A V alakú marásnak köszönhetően az oldalakat úgy tudjuk összehajtani, hogy azok tökéletes derékszöget alkotnak, így a kasírozás során a kasíranyag teljesen felveszi a lemez formáját. A doboz sarkai tökéletesen élesek lesznek, fokozva az esztétikumot és a kellemesebbé téve a tapintást.

Bővebb információ a prémium kategóriás csomagolássainkkal kapcsolatban
Időpont-egyeztetés és ajánlatkérés
Tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu

Kategória:
  Csomagolás Hírek Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek