Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

A Keskeny a részletekben rejlik – 1. rész

Nincs hozzászólás

A következő hírlevelekben bemutatjuk azokat az eljárásokat, amelyeket az idei évtől kezdtünk el alkalmazni a prémiumkategóriás dobozok gyártása során, s amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legmagasabb minőségben tudjuk előállítani csomagolási termékeinket.

1. rész: Tökéletes élek

A prémiumkategóriás dobozoknál ügyfeleink egyre gyakrabban igényelik, hogy a kasírdobozoknak olyan gyönyörű élei legyenek, mint a mobiltelefonok dobozainak. Eddig ezt nem tudtuk teljesíteni.

Hogy ezeket az igényeket is ki tudjuk elégíteni, nemrég vásároltunk egy Kolbus NM101 vájatkészítő gépet.

 

 

Milyen előnyt jelent ez?

A hagyományos gépi stancolásnál a doboz vázát képező kötészeti lemezeket síkkimetsző géppel a hajtásoknál félig bevágjuk (ricceljük). A doboz összeállítása során az anyag hajtásánál egy derékszögű kis rés keletkezik, ezért kasírozásnál az élek kissé gömbölyűek lesznek.

v-maras ábra

A Kolbus NM101 vájatkészítő géppel riccelés helyett V alakban megmarjuk az 1–4 mm vastagságú kötészeti lemezt. A V alakú marásnak köszönhetően az oldalakat úgy tudjuk összehajtani, hogy azok tökéletes derékszöget alkotnak, így a kasírozás során a kasíranyag teljesen felveszi a lemez formáját. A doboz sarkai tökéletesen élesek lesznek, fokozva az esztétikumot és a kellemesebbé téve a tapintást.

Bővebb információ a prémium kategóriás csomagolássainkkal kapcsolatban
Időpont-egyeztetés és ajánlatkérés
Tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu

Kategória:
  Csomagolás Hírek Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek