Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

6 tény a hullámkasírozásról

Nincs hozzászólás

Ügyfeleink egyre jobban kezdik megismerni, megkedvelni hullámkasírozó gépünket. Az alábbiakban ismertetjük az okait, hogy miért.

 

 

1. Különleges kinézet

A kasírozott nyomatokon olyan nyomtatási és felületkezelési eljárásokat tudunk alkalmazni, mint például az UV nyomtatás, metalizált fólia, cold foil. Ezekkel az eljárásokkal elérhető, hogy masszív és elegáns, szemet gyönyörködtető megjelenésű csomagolást kapjon a termék.

2. Masszív, de nem robusztus

Sok esetben nem kifejezetten az a cél a hullámcsomagolással, hogy védjük a terméket, hanem hogy biztos tartást adjunk a doboznak. Legyen egy kellemes fogása, jó legyen kézben tartani – ezért változó méretű és vastagságú hullámokat használunk a kasírozás során.

3. Ez már nem csak a hullámról szól

Kasírozógépünk segítségével változatos alapanyagokat tudunk összekasírozni: zárt vagy nyitott hullámíveket, kötészeti lemezt, de akár két kartont is, attól függően, hogy a megrendelő mely érzékekre szeretne hatni a csomagolással. Nyitott hullámmal vagy egy sima felülettel kellemes tapintású lesz a csomagolás, amellett vizuális élményt is nyújt.

4. Mert van, amikor a méret a lényeg

Változatos méretekben tudunk kasírozni (a minimális ívméret 500-500 mm, a maximális 750-1060 mm), így igény esetén elő tudunk állítani kis- és nagyméretű vagy változatos formájú dobozokat is.

5. Változatos mennyiségben

Kisebb darabszámú megrendeléseknél is ideális választás a hullámkasírozó gép, amellyel óránként akár 9000 ívet is le tudunk kasírozni, így a nagyobb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

6. Mindenre van megoldás

A hullámkarton változatos felhasználást kínál tároló dobozok, gyűjtődobozok, kínálók, asztali displayek és minden olyan csomagolóanyag esetében, ahol fontos, hogy legyen stabil tartása a doboznak, de tetszetős is legyen, emellett óvja a terméket a sérülésektől. Mivel a hullámkarton csomagolás tervezése során sok apróságot kell figyelembe venni, érdemes a termékkel felkeresni tervezőrészlegünket, ahol munkatársaink térítésmentesen tervezik meg az ideális csomagolást.

Bővebb információ a hullámcsomagolásról
Időpont-egyeztetés és ajánlatkérés
Tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek