Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

6 tény a hullámkasírozásról

Nincs hozzászólás

Ügyfeleink egyre jobban kezdik megismerni, megkedvelni hullámkasírozó gépünket. Az alábbiakban ismertetjük az okait, hogy miért.

 

 

1. Különleges kinézet

A kasírozott nyomatokon olyan nyomtatási és felületkezelési eljárásokat tudunk alkalmazni, mint például az UV nyomtatás, metalizált fólia, cold foil. Ezekkel az eljárásokkal elérhető, hogy masszív és elegáns, szemet gyönyörködtető megjelenésű csomagolást kapjon a termék.

2. Masszív, de nem robusztus

Sok esetben nem kifejezetten az a cél a hullámcsomagolással, hogy védjük a terméket, hanem hogy biztos tartást adjunk a doboznak. Legyen egy kellemes fogása, jó legyen kézben tartani – ezért változó méretű és vastagságú hullámokat használunk a kasírozás során.

3. Ez már nem csak a hullámról szól

Kasírozógépünk segítségével változatos alapanyagokat tudunk összekasírozni: zárt vagy nyitott hullámíveket, kötészeti lemezt, de akár két kartont is, attól függően, hogy a megrendelő mely érzékekre szeretne hatni a csomagolással. Nyitott hullámmal vagy egy sima felülettel kellemes tapintású lesz a csomagolás, amellett vizuális élményt is nyújt.

4. Mert van, amikor a méret a lényeg

Változatos méretekben tudunk kasírozni (a minimális ívméret 500-500 mm, a maximális 750-1060 mm), így igény esetén elő tudunk állítani kis- és nagyméretű vagy változatos formájú dobozokat is.

5. Változatos mennyiségben

Kisebb darabszámú megrendeléseknél is ideális választás a hullámkasírozó gép, amellyel óránként akár 9000 ívet is le tudunk kasírozni, így a nagyobb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

6. Mindenre van megoldás

A hullámkarton változatos felhasználást kínál tároló dobozok, gyűjtődobozok, kínálók, asztali displayek és minden olyan csomagolóanyag esetében, ahol fontos, hogy legyen stabil tartása a doboznak, de tetszetős is legyen, emellett óvja a terméket a sérülésektől. Mivel a hullámkarton csomagolás tervezése során sok apróságot kell figyelembe venni, érdemes a termékkel felkeresni tervezőrészlegünket, ahol munkatársaink térítésmentesen tervezik meg az ideális csomagolást.

Bővebb információ a hullámcsomagolásról
Időpont-egyeztetés és ajánlatkérés
Tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek