Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Új hullám a Keskeny Nyomdában

Nincs hozzászólás

2017 első negyedévében nyomdánkban üzembe állt a híres svájci gyár legmagasabb igényeket is kielégítő kasírozó gépe, a Bobst Foliostar 165 MATIC. Ezzel a nagyon modern géppel a Keskeny Nyomda kasírozási kapacitása eléri a napi 100 000 ívet és most már tudunk zárt, nyitott hullámot, kötészeti lemezt vagy akár két kartont is összekasírozni.

Milyen termékeket lehet előállítani hullámkartonból?

 

hulmámkarton doboz

 
A kasírozás tökéletes megoldás hullámkarton csomagolások esetében akkor, ha a minőségi és egyedi külső megjelenésen túl a termék védelme érdekében fontos az erősebb tartás. Hullámkarton dobozt használhatunk gyűjtődobozként, kínáló dobozként, élelmiszerek, iparcikkek, játékok, társasjátékok, cipők, műszaki áruk csomagolására, emellett bag in boxként, italos-, boros doboznak, asztali displaynek is tökéletes megoldás.
 

Milyen alapanyagot használunk a gyártás során?

hullámkarton felépítése

 

Kasírozandó anyagnak használhatunk zárt vagy nyitott hullámíveket, kötészeti lemezt, de össze tudunk kasírozni akár két kartont is.

Fedőrétegként alkalmazhatunk egészen vékony bevonóanyagokat (150 grammsúlytól). Munkáinkhoz a GD linerek közül a legjobb minőségűeket használjuk,- servi linert 180 és 210 g-ban- illetve nagyon igényes termékek gyártása során magasabb minőség osztályú linerek (top liner) is szóba jöhetnek. Egyedi kérésre természetesen egyéb alapanyagokat is biztosítunk.

 

Miért válassza a Keskeny Nyomdát kasírozott termékeihez?

 

  1. a Keskeny Nyomda híres a magas nyomtatási minőségről. Ha Önnek erre a nagyon jó minőségre van szüksége, ránk számíthat. Emellett nagy erősségünk az is, hogy a legkülönfélébb felületkezelési eljárásokkal tudjuk még egyedibb kasíríveket tudunk készíteni
  2. továbbfeldolgozás esetén. Bobst stancológépeink nagy pontossággal dolgoznak és a kasírozás során előforduló minimális mozgást is kiküszöbölik. A további feldolgozóberendezéseink (pl.: dobozragasztó gép, ablakozógép) a legmagasabb minőségű termékek előállítását is lehetővé teszik
  3. kis -közepes mennyiség esetén a teljes gyártás házon belül történik alvállalkozók bevonása nélkül, ezért költséghatékonyak és gyorsak vagyunk
  4. tervezőcsapatunk az Ön rendelkezésére áll. Konstrukciótervezés esetén a szokásos magas színvonalú, professzionális kiszolgálást nyújtjuk

 

Hullámkarton kasírozás a Keskeny Nyomdában

 

 

Gondoljon bele, hogy milyen csomagolásra van szüksége és milyen szempontok fontosak Önnek az ideális csomagolás kiválasztásánál. Kérdéseivel keressen minket az alábbi elérhetőségen, vagy írjon nekünk.

Ajánlatkérés és bővebb információ:
Győri Richárd
Tel: +36 1 401 4076
E-mail: r.gyori@keskeny.hu

Kategória:
  Blog Hírek Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek