Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Szilikon csíkok és feltépőszalagok elhelyezése Keskeny módra!

Nincs hozzászólás

Újdonság az élelmiszer-csomagolások és a szállítódobozok gyártásánál!

Ezentúl a csomagolásokon a különböző szélességű ragasztó és feltépőszalagokat már gépi eljárással is el tudjuk helyezni.

 

Az újdonság – egyszerűbb és gyorsabb megoldás

Korábban az olyan csomagolásokon, amelyeknél szempont volt, hogy az áruk betöltése után jól lezárhatóak legyenek (pl.: élelmiszer, postai csomagolások), manuálisan helyeztük el a ragasztószalagokat (duplókat). A lezárt dobozok könnyebb nyitását segítő feltépőket olyan perforációval oldottuk meg, amelyeket a stancolás során helyeztünk el.

A gépi eljárásnak köszönhetően biztosítani tudjuk az állandó, magas minőséget és nem mellékesen időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek. A ragasztócsík esetében egy menetben először a ragasztót visszük fel a felületre, majd a ragasztórétegre elhelyezünk egy szilikoncsíkot. Az áru betöltése során a szilikoncsík könnyen visszaszedhető, így a doboz könnyen lezárható. A feltépőcsík elhelyezése is hasonlóan történik. A dobozt így nem kell stancolásnál perforálni, mégis könnyedén feltéphető lesz a záródása. Ennek a gépi eljárásnak köszönhetően óránként akár 10 000 db dobozra tudunk ragasztócsíkot vagy feltépőt elhelyezni.

A két művelet együtt és külön is alkalmazható karton, illetve hullámkarton termékeknél. Együttes alkalmazása ideális megoldás olyan élelmiszer-csomagolások, postai csomagolások esetében, amikor az árubetöltés után zárják le a dobozt és a kinyitást feltépővel szeretnék megoldani. Emellett a gépi ragasztócsík elhelyezés alkalmazható egyéb csomagolások, mappák, sleevek, pántok esetében is.

Amennyiben kérdése lenne vagy ajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk az alábbi elérhetőségen:
E-mail: packaging@keskeny.hu

Kategória:
  Blog Csomagolás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek