Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Digitális forradalom a Keskeny Nyomdában

Nincs hozzászólás

Örömmel osztjuk meg a friss hírt: megérkezett legújabb digitális nyomdagépünk, az innovatív, kivételes képességekkel rendelkező Kodak NexPress S3000.

 

Piacvezető ofszet nyomdaként sokáig tartottunk a digitális nyomtatástól, nem találtuk megfelelőnek a digitális technológiával készült nyomatok minőségét. Miután megismerkedtünk a Kodak NexPress S3000 digitális nyomdagéppel, megváltozott a véleményünk.

A Kodak NexPress S3000 fő jellemzője az ofszettel szinte teljesen megegyező, kiemelkedő minőségű nyomat, így ez a gép tökéletes választás a kispéldányszámú igényes kiadványok, fotókönyvek, művészeti albumok nyomtatására is. A gép egyesíti magában a két technológia előnyeit: az ofszet erejét és a digitális rugalmasságát, kifogástalan képminőséggel és maximális produktivitással erősíti a csapatunkat.

Kinek ajánljuk

Mindenkinek, akinek tökéletes nyomatra van szüksége. A gyönyörű nyomatot lakkozással tudjuk még izgalmasabbá tenni: teljes felületű fényes vagy matt lakkozás, illetve tapintható vastagságú, 3D lakkozás választható opcionálisan.

 

Milyen termékek nyomtatására alkalmas a gép

A széles alapanyagválasztéknak és a kiváló minőségű nyomtatásnak köszönhetően széles a portfólió:

 • fotókönyvek, képes albumok,
 • asztali- vagy falinaptárak,
 • meghívók,
 • prospektusok,
 • csomagolóanyagok, dobozok,
 • perszonalizált termékek,
 • papír cimkék

Igényeljen mintakatalógust, tekintse meg Ön is a lehetőségeket!

Mintafüzet rendelés

  Amennyiben kérdései lennének a technológiával vagy a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeinken:

  Kára Mónika
  E-mail:
  m.kara@keskeny.hu
  Mobil: +36-30-586-9697

  Kategória:
    Nyomtatás Szolgáltatások Újdonság
  ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
   000

  Válasz

  Email címe nem kerül nyilvánosságra.

  Ajánlatot kérek