Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

 

 

Dobozgyártás – Békéscsaba.

 

Karton dobozok

 • Nyomott, kartondobozra lenne szüksége Békéscsabán?
 • Szeretné termékét egyedi tervezésű dobozban árulni?
 • Szeretné különleges felületkezeléssel ellátni a csomagolást?
 • Nem járatos a nyomdaiparban és szeretné, ha egy hozzáértő szakember segítene Önnek a részletekek kiválasztásában?

Nálunk a legjobb helyen jár! A Keskeny Nyomda elkészíti Önnek az igényeinek legjobban megfelelő csomagolási termékeket, legyen szó egyedi dobozformáról, méretről, alapanyagról vagy felületkezelési eljárásról.

Dobozformáinkról itt olvashat bővebben.

gyártási folyamat

Nem kell Békéscsabán nyomdától nyomdáig rohangálnia. Ki sem kell mozdulnia az irodából vagy otthonról. Telefonon és online egyszerűen kérhet ajánlatot és kényelmesen megrendelheti a dobozt. Amennyiben az ajánlat elnyeri tetszését, a gyártás után kiszállítjuk Önnek a dobozokat a megadott címre.

TEGYEN MINKET PRÓBÁRA ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA!

Nézze meg referenciáinkat

Milyen esetben érdemes tőlünk ajánlatot kérni?

 • Amennyiben minimum 500 db dobozra van szüksége. Természetesen ez alatt is tudunk árat adni, de áraink nem lesznek elég versenyképesek. Ennek oka, hogy munkánk során a legprofesszionálisabb nyomó és stancgépekkel dolgozunk, amelynek vannak olyan fix költségei, amelyek ugyanúgy jelentkeznek 200 és 2000 doboz esetében is.
 • Különleges formára, egyedi méretre van szüksége. Tervezőrészlegünk elkészíti Önnek a megfelelő dobozformát. Önnek csak el kell juttatni a terméket nyomdánkba vagy elküldeni a szükséges méreteket, elképzeléseket és mi elkészítjük Önnek a doboztervet, amelyből mintát küldünk, hogy le tudja tesztelni a termékkel.
 • Különleges felületkezeléseket kínálunk. Különleges tapintású felületek, fémes csillogás vagy kidomborodó részletek. A dobozok megjelenését nem csak formákkal, de különleges felületnemesítési eljárásokkal is tudjuk növelni (pl.: Dombornyomás, 3D UV lakkozás, Hibird effect lakk, Cold foil, Metalizált fólia stb)
 • Rövid gyártási, szállítási határidő. Munkánk során igyekszünk rugalmas átfutási időket kínálni, hogy minél hamarabb a megrendelőnél legyenek a dobozok. Minél hamarabb el tudja kezdeni a termékek csomagolását, értékesítését.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk AJÁNLATOT.

 

karton doboz variációk

Milyen jellegű dobozokat gyártunk?

Különböző funkciójú csomagolásokat készítünk a legkülönbözőbb iparágak számára. Pl:

 • csokoládédobozok
 • sütis dobozok
 • kozmetikai dobozok
 • iparcikk csomagolások
 • street food dobozok
 • díszdobozok
 • ajándékdobozok

Nézze meg itt kartondoboz csomagolásainkat.

 

Kik vagyunk mi?

 

rolunk

 

A Keskeny Nyomda Magyarország egyik vezető nyomdaipari vállalata. 28 éves szakmai tapasztalatával, kimagasló technológiai felszereltséggel, 280 főt meghaladó szakképzett alkalmazottal, széleskörű termékkínálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

A nyomda Magyarországon, Budapesten található. Nemzetközileg is kimagaslóan modern technológiát alkalmaz gyártási folyamataiban.

FSC tanusítvánnyal rendelkezünk, valamint az év zöld nyomdája 2018-ban.

Rólunk bővebben itt olvashat.
Csomagolási termékeinkről itt olvashat bővebben.
A technológiáinkról itt olvashat bővebben.
Amennyiben kérdése van vagy ajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk:

AJÁNLATOT KÉREK

Ajánlatot kérek