Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

 

A fingerlift ragasztószalag helyes használata.

 

Az alábbi videón szemléltetjük, hogy hogyan kell a fingerlift ragasztószalagot helyesen használni, hogy a doboz és a pánt az árubetöltés után tökéletesen záródjon.

 

 

 

1. Ragasztás lapra szerelhető dobozok és pántok esetén

 

Minden esetben egy keményebb felületen végezzük a ragasztást, ahol először letesszük a pántot, majd belehelyezzük a terméket. Ezután a záródást némi erőt kifejtve hajtjuk rá a másik oldalra és ezután többször végígsimítjuk a ragasztáson az ujjunkat. Amennyiben nem fejtünk ki kellő erőt, hogy összeragadjanak a felületek, akkor a ragasztás könnyen elengedhet, szétnyílhat.

 

2. Ragasztás nem lapra szerelhető pántok esetén

 

A pánt felhelyezését mindig egy egyenletes felületű munkaasztalon végezzük!

Puhább termékek esetén a termék behelyezése után a pánt ragasztós részét nyomjuk rá a pánt másik oldalára, majd többször, kissé nyomva, simíttsuk végig a ragasztott részt, hogy jól összetapadjanak a felületek.

Keményebb termék esetén a művelet hasonló. Kemény felületen tartva a terméket, többször átsímítjuk a ragasztást.
Nem elég csak eltávolítani a szilikon csíkot és ráhajtani a pántot, mert így nem lesz meg a kellő tapadás és a pánt szétnyílhat.

 

 

 

A tervezésnél figyelni kell, hogy a ragasztandó felületekre (ahova a ragasztó kerül és ahova ragasztjuk) nem kerülhet lakk vagy festék!

Kérdés esetén kérjük, keresse Marik Melinda kolléganőnket a +36-30-208-0621-es telefonszámon.

Ajánlatot kérek