Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

 

A fingerlift ragasztószalag helyes használata.

 

Az alábbi videón szemléltetjük, hogy hogyan kell a fingerlift ragasztószalagot helyesen használni, hogy a doboz és a pánt az árubetöltés után tökéletesen záródjon.

 

 

 

1. Ragasztás lapra szerelhető dobozok és pántok esetén

 

Minden esetben egy keményebb felületen végezzük a ragasztást, ahol először letesszük a pántot, majd belehelyezzük a terméket. Ezután a záródást némi erőt kifejtve hajtjuk rá a másik oldalra és ezután többször végígsimítjuk a ragasztáson az ujjunkat. Amennyiben nem fejtünk ki kellő erőt, hogy összeragadjanak a felületek, akkor a ragasztás könnyen elengedhet, szétnyílhat.

 

2. Ragasztás nem lapra szerelhető pántok esetén

 

A pánt felhelyezését mindig egy egyenletes felületű munkaasztalon végezzük!

Puhább termékek esetén a termék behelyezése után a pánt ragasztós részét nyomjuk rá a pánt másik oldalára, majd többször, kissé nyomva, simíttsuk végig a ragasztott részt, hogy jól összetapadjanak a felületek.

Keményebb termék esetén a művelet hasonló. Kemény felületen tartva a terméket, többször átsímítjuk a ragasztást.
Nem elég csak eltávolítani a szilikon csíkot és ráhajtani a pántot, mert így nem lesz meg a kellő tapadás és a pánt szétnyílhat.

 

 

 

A tervezésnél figyelni kell, hogy a ragasztandó felületekre (ahova a ragasztó kerül és ahova ragasztjuk) nem kerülhet lakk vagy festék!

Kérdés esetén kérjük, keresse Marik Melinda kolléganőnket a +36-30-208-0621-es telefonszámon.

Ajánlatot kérek