Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

 

Hogyan lehet egy boros doboz különleges megjelenésű?

elegáns boros doboz

Egyre nagyobb az igény azokra a csomagolóanyagokra, amelyek a biztonságos tárolás mellett a termékhez márkakommunikációban, illetve a megjelenésben is pluszt adnak.

Egy egyedi megjelenésű, dekoratív csomagolású, minőségi bor szinte minden alkalomra tökéletes ajándék lehet.

A bor csomagolása különleges lehet a formája miatt, az alapanyag választás, vagy –amire most ez a cikk fókuszál- egy egyedi felületkezelés alkalmazása miatt. Lehet fémesen csillogó vagy visszafogott. Merész vagy letisztult. Az alábbiakban összegyűjtöttük a 6 leggyakrabban alkalmazott felületkezelést, amelyek alkalmazásával borainak igazán különleges doboza lehet.

 

dombornyomás fejléc

dombornyomás dobozon

Itt van elsőként a dombornyomás. Alkalmazásával letisztult és elegáns látványt hozhatunk létre. A leggyakrabban egyszínű nyomott vagy nyomatlan felületeken alkalmazzák az eljárást. Egy klisé segítségével betűket, illetve képi elemeket domborítanak ki az ív felületén.

prégelés dobozon

A következő eljárás a prégelés, amely egy meleg fólianyomást jelent. Az eljárás alkalmazásával a nyomaton erőteljesen csillogó, valódi fémes hatású felületet érhető el. A prégelés mintázata sokféle lehet, így lehetőség van a grafikai tervhez legjobban illeszkedő felület kiválasztására, ezzel is egyedibbé téve terméket.

uv formalakk fejléc

uv fomalakk a dobozon

Nagyon szép megjelenést ad a doboznak az, ha a formalakkal kiemelünk különböző grafikai elemeket. Jól mutat, ha a lakk mögött egyszínű a nyomat, de alkalmazható a nyomott grafika egyes elemeinek kiemelésére is. A lakk lehet teljesen sík felületű, illetve domborodó is.

metalizált fólia fejléc

metalizált fólia a dobozon

Csomagolóanyagok gyártásában a tartósságon és a nyomatvédelmen túl, teljesen újszerű és exkluzív látványt nyújt ez a felületkezelési eljárás. Használatát akkor javasolják, amikor a valódi fémes hatás elérése a cél.  Amikor fontos a termék egyedisége, kiemelkedő látványa vagy amikor nagy felületeken szeretnénk ezüst-arany feliratot, háttér színt.

3d uv és prégfólia fejléc

3d uv és prégfólia a dobozon

Nagyon különleges felletkezelési eljárás. Csillogó arany vagy ezüstösen domborodó felületek a csomagoláson amely egyesíti a prégelés és a domborozás kínálta előnönyket. Nincs szükség klisére, így akár a teljes felületen alkalmazható. A művelet során először a lakk kerül a megjelölt részekre, majd erre helyezik rá a fémesen csillogó fóliát. Az egészen vékony vonalaktól a nagyobb, összefüggő felületekig is szépen tudják a nyomaton lévő grafikai elemeket prégfóliázni. 

cold foil fejléc

cold foil a csomagoláson

A Cold foil technológia azokra az esetekre kínál tökéletes megoldást, amikor a nyomat nagy felületén szeretnénk fémes csillogást elérni, illetve kisebb részleteket szeretnénk kiemelni. A technológia nagy előnye, hogy a nyomtatással egy időben viszik fel a fémes réteget a papír ívre. Ennek köszönhetően nem csak önálló fémes (ezüst vagy arany) hatást lehet elérni, hanem felül is tudják nyomni. Így tudnak létrehozni tetszőleges színű metallizált, fémesen csillogó felületet is.

Amennyiben valamelyik felületkezeléssel kapcsolatban további kérdése lenne vagy borosüvegek számára szeretne egyedi dobozt készíttetni, kattintson erre a linkre vagy vegye fel Ribai Bernadett kolléganőnkkel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken.

 

Ribai Bernadett

E-mail: vevoszolgalat@keskeny.hu

Tel: +36 1 401 4076

Ajánlatot kérek