Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Sztatikus fólia

Főoldal / Nyomdai termékeink / Eladáshelyi reklámeszközök / Sztatikus fólia

Sztatikus fólia
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Szinte bármilyen felületre egy mozdulattal fel illeszthető fólia, amely ugyanilyen könnyen sérülés nélkül levehető és többször újra felhelyezhető. Olyan helyekre ajánljuk, ahol a ragasztás vagy bármilyen más nyomot hagyó rögzítés nem alkalmazható.

Felülete tökéletesen nyomtatható, így gyakorlatilag egy olyan plakát, amely bármikor könnyedén áthelyezhető és újra használható.

Forma

Egyedi igényeknek megfelelően gyártjuk, a legkülönbözőbb méretekben, a legkisebbtől - A/5, A/6 – a maximum B1-es (1000x700mm) méretig. Egyenes vágott vagy akár formára vágott verziókat is gyártunk. Körformák esetén számos meglévő formakivágó/stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni.

Alapanyag

Az alapanyag speciális fólia ragasztóréteg nélkül, amely szinte minden sík felületen megtapad. Ez az anyag több alkalommal is visszaszedhető, majd újraragasztható. Jellemzően csak beltéren alkalmazzuk.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként minden esetben fényes vagy matt UV lakkot alkalmazunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek