Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Rólunk mondták


 
„Nagyon elégedettek voltunk mind a minőséggel, mind a gyártási határidők betartásával. A jövőben is bizalommal fordulunk a nyomdához, hiszen a munkamenet, és ügyfélkezelés is kiemelkedően eredményes volt!"


Bistro Reklámügynökség

Égerfai Csilla (BISTRO Reklámügynökség kft.)

„Sok nyomdával dolgozok, de a kiemelt munkákat mindig igyekszek a Keskennyel csinálni. Profik. Sajnos a minőségnek ára van, és ezt az árat nem tudom minden munkánál megfizettetni, a megrendelővel.„


Keresztes-Nagy József (Párizsi Magyar Intézet)

„Kitűnő nyomda, csak ajánlani tudom.„

Franklin Kft
Nagy Sándor (FRANKLIN KFT.)

„Minőségi munkát végeztek és elég gyors átfutással. (Az újfajta anyagleadástól van bennem némi aggódás.)”

Magyar Táncművészeti Egyetem lógó
Schanda Beáta (Magyar Tancművészeti Egyetem)

„Nagyon elégedett vagyok, 3 éve dolgozom veletek! :-)”

biztonságpiac
Radványi Róbert (Biztonságpiac.hu Kft.)
„A Keskeny nyomdát úgy találtam meg, hogy előtte hosszú hetekig kerestem alkalmas hazai nyomdát társasjáték gyártásra. A legtöbb helyről árajánlatot sem kaptam, vagy rövid idő alatt kiderült, hogy abszolút nem értenek hozzá. Ezzel szemben a Keskeny profi volt az első pillanattól kezdve: tudták mire van szükség, milyen anyagokból és módszerrel, és azonnal a lényegről tudtak beszélni. Olyan árajánlatot kaptam, ami lényegesen kedvezőbb, mint a konkurenciának tekintett németországi gyár. ÉS ami nagyon fontos, hogy maximálisan korrektek az első tárgyalástól a szállításig, nincs mellébeszélés, egyenesen és tényszerűek. Hatalmas nyomda, óriási kapacitás és mégis családias tud maradni a hangulat, soha nincs olyan érzése az embernek, mintha egy technokrata multival tárgyalna. Egyenjogú partnerként tekintenek az emberre, és tisztában vannak vele, hogy hosszú távú együttműködés csak win-win szituációkkal érhető el. A vezetéssel és a munkatársakkal is olyan közvetlenül tudunk beszélni, mintha évtizedek óta együtt dolgoznánk. Egyszerűen jó bemenni a Keskeny nyomdába. Az általuk gyártott játékok minősége önmagáért beszél, nem véletlenül kapott a Magyar népmesék - A társasjáték nívódíjat. Simán tudják hozni a nemzetközi standard szintet, tárgyiasult példát adva rá, hogy a magyar gyártás nem kell gagyi legyen és nem kell megalkudni a közepes színvonallal. Ha bármilyen hiba merült fel menet közben, akkor is vállalják a felelősséget, tisztességes eljárás jellemzi őket minden területen. Ráadásul folyamatosan fejlesztenek és bővítenek, szakmailag lépést tartva minden újdonsággal. A Kékjáték részéről mindenkinek csak ajánlani tudom őket, amit sokszor meg is tettem, ha bárki játékot tervezett kiadni itthon. A Keskenyre minden körülmények között számíthatsz, és ez nagy szó.„


dr. Lenhardt Balázs, (Kard és Korona Kft).
„Kedves segítőkész munkatársak, kimagasló szakértelem, magas színvonal és technológia, gyors munkavégzés! Hála és köszönet érte, legközelebb is Keskeny nyomda!”
Sági-Béres Katalin ev. Arnamentia natúr manufaktúra


„Alapvetően elégedettek vagyunk a dobozok igényes elkészítésével, állandó minőségével, rugalmas és gyors szállítási határidővel. A doromboros dobozokat régóta használjuk és rendeljük, a karácsonyi díszdoboznak szintén kedvező fogadtatása volt.”


Weiner Gábor (Dereszla budapesti képviselet)

„Szeretném megköszönni azt a magas színvonalú, kitűnő munkát, amelyet az
elmúlt esztendőkben kaptam Tőletek. Külföldi megrendelőim elismerését és jókívánságait is tolmácsolom, akik szuperlatívuszokban beszéltek az általatok gyártott nyomdatermékekről."
Miklós Árpád – (GMN Repro Studio Kft.)


„Díszdobozaink választékát fekete színű, mágnes zárású dobozzal kívántuk bővíteni. A doboz borítása és a mágnesek beszerzése nem kis feladat elé állította a Keskeny Nyomda dolgozóit. Természetesen a leszállítási idő is rövid volt. Ehhez képest az árajánlat, a megfelelő anyagok beszerzése és a doboz legyártása rövid idő alatt megtörtént. A precíz és gyors munkát ezúton is köszönöm a cégnek.”


Szamos Marcipán logó
Ripka József (Szamos Marcipán Kft.)

„Évek óta partnerünk a Keskeny nyomda, rengeteg nyomtatványunk készült itt. Egy kiemelkedő munkánk volt osztrák ügyfelünk szerszám katalógusa. A kezdetekben nem is lett volna kihívás, de ügyfelünknek megtetszettek a különböző technológiai lehetőségek, és végül a matt fóliás, UV-lakozott, dombornyomott borítótól kezdve, a lakkozott és regiszterstancolt belíveken át, még három különböző belívpapírral - köztük pausszal - kérte a kivitelezést. Ahogy ez lenni szokott, a biztonság kedvéért hamar belefogtunk a tervezésbe. Az előkészítésnél rengeteg technikai hibát szűrtek ki a gyártás előkészítői, ezeket még korrigálni kellett, így mire nyomtatásba került, persze már napok múlva kezdődött a vásár, amire ez a kiadvány készült. Közel 200 oldalas kiadványról volt szó, több mutációban, többezres példányszám, nos, így már tényleg kihívást jelentett. Összehangolt, koncentrált munkával végül sikerült a nyomdából egyenesen a szakvásárra szállítanunk a kiadványokat. Ezek után azt gondoltam magamban, "...Na, azér' a Keskenyéknél lehet számítani a srácokra!" :-).”

Printmanager Kft
Helmle János (Printmanager Kft.)