Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Óragyártás a Keskeny Nyomdában!

Nincs hozzászólás

Nyomdánkban mostantól lehetőség van egyedi grafikával ellátott, működő órák gyártására is.

Az óra kitűnő céges ajándéknak, karácsonyra, évfordulóra, vagy egyedi használati cikknek a kereskedelemben. Ötletes grafikai megoldásokkal személyre szabható, perszonalizálható. Az óralapon a különböző képi elemek mellett elhelyezhető a cég színvilága, lógója is.

Az óra befoglaló mérete: 200×280 mm, de igény szerinti egyedi méretben is készítjük.

Első lépésként egy GC2 – es kartonra kinyomjuk az óra számlapját. A számlapot az igényeknek megfelelően a legkülönbözőbb technológiai eljárásokkal, akár ezüst cold-foilal és durva hibrid lakkal tesszük még látványosabbá. A cold-foilnak köszönhetően a nyomat felülete még csillogóbb, különlegesebb lesz. Ezzel az eljárással növelhetjük az exkluzívabb hatást, míg a durva hibrid lakk az alapanyagot megvédi, megerősíti és még nagyobb vizuális élményt biztosít.

Nyomás után az íveket habosított PVC-re kasírozzuk. Így elég masszív, erős lesz az óralap. Ez biztosítja, hogy az óra hosszú ideig strapabíró maradjon és ellen álljon a környezeti hatásoknak (pl.: ha leesik, ne törjön el könnyen).

Az óraszerkezet úgy érkezik, hogy a 3 féle mutató külön van csomagolva + maga az óraszerkezet, amibe elemet kell majd tenni. Az órát működőképesre összeállítjuk, majd, az általunk gyártott betétbe helyezzük. Ez megvédi az órát a sérülésektől. Ezután zsugorozzuk és raklapra helyezzük.
Igény szerint a megadott címre leszállítjuk.

Amennyiben szeretne még többet megtudni az nyomdai óragyártásról, vagy szeretne ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kalkulacio@keskeny.hu e-mail címen.

 

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek