Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Óragyártás a Keskeny Nyomdában!

Nincs hozzászólás

Nyomdánkban mostantól lehetőség van egyedi grafikával ellátott, működő órák gyártására is.

Az óra kitűnő céges ajándéknak, karácsonyra, évfordulóra, vagy egyedi használati cikknek a kereskedelemben. Ötletes grafikai megoldásokkal személyre szabható, perszonalizálható. Az óralapon a különböző képi elemek mellett elhelyezhető a cég színvilága, lógója is.

Az óra befoglaló mérete: 200×280 mm, de igény szerinti egyedi méretben is készítjük.

Első lépésként egy GC2 – es kartonra kinyomjuk az óra számlapját. A számlapot az igényeknek megfelelően a legkülönbözőbb technológiai eljárásokkal, akár ezüst cold-foilal és durva hibrid lakkal tesszük még látványosabbá. A cold-foilnak köszönhetően a nyomat felülete még csillogóbb, különlegesebb lesz. Ezzel az eljárással növelhetjük az exkluzívabb hatást, míg a durva hibrid lakk az alapanyagot megvédi, megerősíti és még nagyobb vizuális élményt biztosít.

Nyomás után az íveket habosított PVC-re kasírozzuk. Így elég masszív, erős lesz az óralap. Ez biztosítja, hogy az óra hosszú ideig strapabíró maradjon és ellen álljon a környezeti hatásoknak (pl.: ha leesik, ne törjön el könnyen).

Az óraszerkezet úgy érkezik, hogy a 3 féle mutató külön van csomagolva + maga az óraszerkezet, amibe elemet kell majd tenni. Az órát működőképesre összeállítjuk, majd, az általunk gyártott betétbe helyezzük. Ez megvédi az órát a sérülésektől. Ezután zsugorozzuk és raklapra helyezzük.
Igény szerint a megadott címre leszállítjuk.

Amennyiben szeretne még többet megtudni az nyomdai óragyártásról, vagy szeretne ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kalkulacio@keskeny.hu e-mail címen.

 

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek