Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Apró trükk a több termékeladáshoz.

Nincs hozzászólás

Lehetne nyomott betétet kérni? Érdemes-e? A válasz mind a két kérdésre igen.

 

betetekA Keskeny Nyomdában több, mint 10 éve foglalkozunk csomagolás technológiával. Munkánk során a tömegtermeléstől kezdve a luxus termékek csomagolásáig szinte minden iparág számára készítünk mikrohullámú és karton dobozokat. Nagyon sok olyan termékhez gyártunk csomagolást, amelyhez a doboz mellé betétet is biztosítanunk kell, különben a termék könnyen sérülne, összetörne.

A mai napig az a jellemző, hogy a betét nyomatlan, általában mikrohullám, esetleg kasírozott mikrohullám, vagy egy erősebb karton alapanyagból készül. Általában a megrendelők elégedettek a nyomatlan fehér színű betéttel, vagy hagyják, hogy az anyag színe látszódjon, nem kérnek rá nyomatot.

Érdemes-e nyomott betétet kérni?

A mai termékkavalkádban, amivel az üzletekben találkozunk és hatalmas reklámzajban, ami körül vesz bennünket, minden olyan eszközt érdemes megragadni, amivel felhívhatjuk a termékre a figyelmet. Legtöbb esetben a vásárló először a csomagolással találkozik. Tehát a csomagolásnak kell eladnia a terméket. Ezért érdemes a csomagolás minden „porcikáját” felhasználni, hogy valami egyedit, különlegeset mutassunk a vásárlónak.

Ez vonatkozik a terméket tartó, de sok esetben a csomagolásból kilátszódó betétekre is.  A betét egy olyan felülete a csomagolásnak, ahol akár egy színnel, akár egy ötletes grafikai megoldással vizuálisan kiemelhetjük a terméket, még jobban felhívhatjuk rá a figyelmet. Amennyiben egy üzletben nem kifejezetten márka alapján választunk, a árúval megrakott polcokról mindig elsőként azt vesszük le, amelyik kinézetében valamiért megragadja a tekintetünket.

Egy ötletes megkülönböztetés kiemeli a terméket a sok azonos kinézetű közül és ezzel máris lépéselőnybe kerül, hiszen könnyebben felhívja a figyelmet és elsőként kerül a vásárló kezébe.

Mennyivel drágítja meg a nyomott betét a doboz árát?

Amennyiben a gyártásnál egy íven el lehet helyezni a dobozt és a betétet, az ár akár ugyanannyi is lehet, mint ha nyomatlan betétet kérne. A különbség a látványban lesz másabb és a termék eladásoknál jelentkezhet.

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek