Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Van miért fejlődnünk…

Nincs hozzászólás

van miért fejlődnünk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden vállalkozás esetében, a Keskeny Nyomda életében is vannak olyan fontos évszámok, amelyek meghatározzák egy cég jövőjét. A Keskeny Nyomda családi vállalkozásként kezdte meg működését 1986-ban. id. Keskeny Árpád és felesége alapítók, családi házuk földszintjén, mindössze két nyomógéppel, egy számítógéppel és 7 fős dolgozói létszámmal üzemeltette kisvállalkozását. A kreatív cégvezetés, a tudatos technológiai fejlesztések és beruházások, a szorgalmas munkával együttesen, rövid időn belül kiváló eredményeket és szakmai sikereket hozott az alapítók, és a vállalkozásba bekapcsolódó ifjabb generáció két tagja számára.

A 2000-es évek elejétől már Magyarország egyik meghatározó nyomdaüzemeként jegyezték a céget: bővült az eszközpark és a dolgozói létszám, valamint új telephely kialakítása vált szükségessé.

2004 január 1-jével költöztünk át abba a Rákospalotai határúti épületbe, amelyben jelenleg is üzemelünk. A gyártási és a termelési folyamatoknak, a forgalom és technológiai sokrétűségnek építészetileg is megfelelőbb telephelyen folytatta munkáját a vállalkozás: korszerű csomagolóanyag gyártási, dobozragasztó, stancoló gépekkel, valamint cold foil technológia bevezetésével gazdagodott az üzem. Jelenleg 6 nyomógép és több mint 20 további gyártást segítő gép áll rendelkezésre, s 200 munkavállaló stabil munkahelye a Keskeny Nyomda.

2016-ban újabb bővítési, fejlesztési munkálatok kezdődtek, melynek eredményeként év végére megduplázódik a jelenlegi üzem terület. Fejlesztési elképzeléseink szerint az átadásra kerülő új üzemcsarnokban modernebb technológiai eljárások alkalmazásával működő gépsorok kerülnek beállításra, mely a legextrább, legspeciálisabb megrendelői elképzelések nyomdai kivitelezését teszik lehetővé.

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek