Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Kőpapír, ami nem ázik el!

Nincs hozzászólás

A legszélsőségesebb időjárási és vizes környezetbe, ahol a hagyományos cellulóz alapanyagú papír már rég felmondaná a szolgálatot, akkor jön szóba a kőpapír.

 

kőpapírA kőpapírt széles felhasználási lehetőségei miatt a legvadabb környezeti viszonyokhoz is ajánljuk. Olyan környezetbe, ahol vízzel érintkezhet a termék, vagy szélsőséges hatások érik, a kőpapír tökéletes választás. Egyik legnagyobb előnye, hogy nem ázik el, víz, zsír, rovar ellenálló. Nehezen lehet eltépni. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően széles felhasználási lehetőségei vannak. Ajánljuk térképekhez, sokszor forgatott kézikönyvek, vízálló jegyzetfüzetek, búvárnoteszek, címkék, nehezen szakadó csomagolások gyártásához egyaránt.

A kőpapír nevéből is adódóan nem tartalmaz semmilyen faeredetű alapanyagot. Calcium carbonat és nagy sűrűségű polietilén fogja össze a kőőrleményt. Különböző fehérségei természetesek.

Kétféle minőségben és többféle méretben ajánljuk a 144 g vastagságtól akár a 490 g-ig. Felülete nem szemcsés, így a prémium kategóriás termékek gyártására is kiváló. Ofszetnyomtatásra használható. Környezetbarát, mivel a gyártásakor 50 %-kal alacsonyabb a Carbon kibocsátás mint a hagyományos papír gyártásnál. 9-12 hónap alatt 100%-ban lebomlik. Égésnél nem bocsájt ki mérgező anyagot tartalmazó füstöt.

A papír bígelhető, stancolható, aranyozható, domborozható, ragasztható, lyukasztható, perforálható, hajtogatható. Hagyományos, illetve UV ofszettel is nyomtatható, vizes bázisú lakokkal lakkozható és coild foilozni lehet. A sok előnye mellett kedvező az ára is.

Széleskörű felhasználási lehetőségei vannak. Felhasználásával a legkülönbözőbb igényekhez tudunk alkalmazkodni. Tudunk belőle gyártani naptárt, jegyzetfüzetet, füzetet, térképet, könyvet, csomagolást, dobozt (pl.: boros dobozt, csokoládés dobozt, ajándék dobozt), címkéket, papírtáskákat, szórólapokat, képeslapot.

Nézze meg az alábbi videót, ahol leteszteltük, hogy mennyire ellenálló a kőpapír.

Bővebb információért, a kőpapírral és a belőlük készíthető termékekkel kapcsolatban érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36 1 414 2071
E-mail: kalkulacio@keskeny.hu

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek