Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Tálcák és ételes dobozok széles választéka!

Nincs hozzászólás

 

Legyen szó vendéglátásról, vagy akár piaci értékesítésről, a Keskeny Nyomdában dobozok, tálcák és tölcsérek széles kínálatából választhat termékének megfelelő csomagolást.

Többek között az alábbi termékeknek kínálunk tálcákat és dobozokat: hamburger, hot dog, sültkrumpli, sült húsok, fánkok, főtt ételek, pizza szeletek, szendvicsek, sütemények, palacsinták, saláták, ázsiai ételek, tésztaételek, zöldségek, gyümölcsök, stb.

talcak

Amennyiben ételét, vagy termékét jó minőségű, egyedi kinézetű csomagolásban szeretné kínálni vásárlóinak, érdemes felkeresnie nyomdánkat.

Teljes körű tanácsadást és szakmai segítséget nyújtunk már az alapanyag kiválasztásában is. A megfelelő grammsúly mellett figyelembe vesszük a vizuális igényeket. A fehér karton mellett lehetőség van fehér – barna és a natúr barna – barna karton igénybevételére is. A belső oldalt védőlakkal, vagy PE bevonattal vagy PET fóliával látjuk el, így biztosítva, hogy a nedvességtől és zsiradéktól ne ázzon át a a papír. A termékek belső oldalát egyedi igények esetén arany, vagy ezüst fóliával is tudjuk gyártani. Ezen kívül kérhető a belső oldalra hőálló fólia is, hogy az ételt újra lehessen a dobozban melegíteni. A tálcákat és dobozokat 1-6 színnel nyomjuk. Ügyfeleink sok, különböző méretű és formájú konstrukció közül tudnak választani. 4, 6, 8 ponton ragasztott tálcáktól és dobozoktól a két oldalon ragasztott tölcsérekig. A zárt dobozokat különböző záródással tudjuk ellátni és lehetőség van ablakos verziót is kérni.

Papír tálcáinkat és dobozainkat az alábbi területeken tevékenykedő vállalkozásoknak ajánljuk: éttermek, gyorséttermek, büfék, nagy-kiskereskedők, cukrászdák, italforgalmazók, dekoratőrök, zöldség-gyümölcs kereskedők, wellnesscentrumok, szállodák, kávézók, iskolák, fitnesztermek, fesztivál-rendezvényszervezők, intézmények.

Bővebb információt, vagy ajánlatot az alábbi elérhetőségeinken kérhet.

Horváth József

Tel: +36 1 401 4076

E-mail: packaging@keskeny.hu

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek