Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

A Keskeny Nyomda Webshopja – Éndobozom.hu

Nincs hozzászólás

webshop fejléckép

 

A kezdetekről

2017-ben indítottuk nyomdai -web2print- webshopunkat, az Éndobozom.hu -t. Ezen az online piactéren termelőknek, kereskedőknek, forgalmazóknak, reklámügynökségeknek, grafikusoknak kínálunk számos csomagolási terméket. Az oldal létrehozásával a fő célkitűzésünk az volt, hogy a hagyományos nyomdai ajánlatkérési-rendelési folyamatot egyszerűsítsük le és gyorsítsuk fel. A termékkínálatot és a vásárlási folyamatot is úgy alakítottuk ki, hogy széles körű kiszolgálást tegyünk lehetővé bárki számára, aki kényelmesen szeretne otthonról, a munkahelyéről vagy akár mobiltelefonról útközben nyomdai termékeket rendelni.

 

 

Milyen előnyökkel jár, ha a megszokott nyomdai rendelést inkább online alapokra helyezné?

 

Széles dobozforma választék!

Mára már 25 különböző dobozforma, papírtáska és 130 különböző méret rendelhető egyedi grafikával online, kedvezményes áron, stancszerszám költség nélkül! Ráadásul 4 különböző felületkezelésből, 3 gyártási idő és több kézbesítési mód közül választhatnak azon ügyfeleink, akik a webshopon keresztül történő rendelés mellett döntenek. A hagyományos eljárásnál sokkal rugalmasabban lehet oldalunkon keresztül egyedi dobozokat, tálcákat és papírtáskákat rendelni és tervezni.

Doboz forma választékunkat itt tudja megtekinteni.

 

Azonali árajánlat!

Árajánlat bekérés és hosszas várakozás helyett oldalunk azonnali és személyre szabott árajánlatot kalkulál a kiválasztott paraméterek alapján. Ehhez elegendő, ha a formát, a méretet és a mennyiséget kiválasztja. 3 kattintás és az ajánlat el is készül!

 

online vásárlás ikon

Rendelési mennyiség akár már néhány darabtól!

Az Éndobobozom.hu-n nincs minimum rendelési mennyiség! Az oldalon szereplő összes mérethez van már vágó szerszámunk, így ezért nem kell külön fizetnie a megrendelőnek, ami alacsony darabszámnál a legfontosabb. Azonban itt is igaz, hogy minél alacsonyabb a darabszám, annál kevesebb felé oszlik egy-egy gyártás induló költsége, amely összességében magasabb darabárat eredményez, ezért érdemes nagyobb számokban gondolkozni.

 

grafikai tervezés ikon

Grafikai tervezés és ellenőrzés egy helyen!

Online tervezés: az Éndobozom.hu -n egy online szerkesztő program is a felhasználók rendelkezésére is áll, amellyel azonnal megtervezhetik a termékek kinézetét. Különböző mintáink és színes háttereink segítségével egyszerűen megrajzolható a doboz designja, illetve feltölthető bármilyen grafikai elem (logó, kép stb).

Offline tervezés: amennyiben inkább a hagyományos grafikai szerkesztő programmal tervezné meg az egészet, abban is segítünk, hiszen forma és méret választása után azonnal letöltésre kínáljuk a doboz tervrajzát, azaz a méretarányos stancrajzot.

3D látványterv: akármelyik opciót is választja a felhasználó a tervezéshez a fentiek közül, 3D modellünk segítségével le tudja ellenőrizni, hogyan mutat a megtervezett design a választott dobozformán vagy papírtáskán. Egyszerűen csak fel kell tölteni a kész grafikai állományt vagy az online tervezőnkben valós időben látható a 3D modell, így nem kell csupán a képzeletünkre hagyatkozni.

 

webshop ikon

Csak pár kattintás a rendelés!

Amennyiben elégedett az árral és a kész doboz vagy papírtáska grafikájával, kosárba teheti a terméket és azonnal meg is rendelheti.

Összefoglalva: három egyszerű lépésben lehet egyedi doboza.

  1. Kiválasztja a megfelelő méretű és formájú csomagolástípust
  2. Megtervezi online vagy offline a grafikát a letölthető stancrajzra
  3. Leadja a megrendelést az oldalon keresztül

Az oldalon a termékekhez és a rendeléshez minden információt és árat megtalál!

 

rugalmas gyártás ikon

Rugalmas gyártási határidők!

SOS helyzetről van szó? Sürgősen csomagolásra lenne szüksége? Megoldjuk! Nálunk Ön dönt, hogy a termék mikorra készüljön el! Ehhez termékenként 3 opciót kínálunk: Standard, Gyors és Expressz gyártási idő. Önnek csak választania kell, mi pedig a választott határidővel legyártunk bármit, igényeinek megfelelően. A késztermék átvehető nyomdánkban, de igény esetén akár ki is kiszállítjuk a megadott címre.

 

ügyfélszolgálat ikon

Szakmai segítségnyújtás!

Mi nem várjuk el, hogy értsen a nyomdaiparhoz, így ha esetleg kérdése merülne fel, a rengeteg segítő információ között biztosan megtalálja a választ. Ha mégsem, akkor hétköznap 8:00-16:00 között kereshet minket telefonon vagy élő chaten keresztül és bármikor írhat e-mailt is nekünk.

Ha érdekli webshopunk, web2print szolgáltatásunk, kattintson a kínálatunkért és az elérhetőségeinkért!

https://endobozom.hu

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás Hírek Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek