Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Végtelen fehérség.

Nincs hozzászólás

Exkluzív betétmegoldások kozmetikai termékek és parfümök csomagolásához.

 

 

Minőségi kozmetikai termékek, parfümök csomagolásánál érdemes nagy figyelmet fordítani nem csak a külső csomagolásra, de a betét kialakításra is. Egy jól megválasztott alapanyag és betétkonstrukció egyrészt védi a terméket az esetleges sérülésektől, másrészt esztétikusabbá tesszi az összhatást, növeli a termék presztizsét.

A Keskeny Nyomdában ezentúl elérhető a prémium alapanyagból készült fehér-fehér E hullámkarton, amelyet kifejezetten luxus cikkek betéteinek készítéséhez fejlesztettek ki.

 

fehér hullámkarton betéthez

 

A papír különleges megjelenését az adja, hogy a hullámkarton mindhárom rétegét (a két fedőliner és a hullámbordázat) ugyanabból a prémium kategóriás fehér színű, MetsäBoard Natural WKL Bright alapanyagból alakították ki. Az egyenként 100g/m2 vastagságú rétegek összeállítva erős tartást adnak illetve jól védik a terméket. A betéteket a formatervező részlegünkön dolgozó szakemberekkel egyeztetve tervezzük meg, legyen szó akár egyszerűbb vagy összetettebb konstrukcióról.

 

parfüm betéthez e hullámkarton

 

Ez a fehér – fehér E hullámkarton nemcsak parfümök betétjéhez ajánlott. Tökéletes élelmiszercsomagolás is egyben, mivel fagyasztható és direktben érintkezhet élelmiszerrel. Az alapanyaggal vagy a tervezéssel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Ajánlatot kérek

Szakmai tanácsot kérek

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek