Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Végtelen fehérség.

Nincs hozzászólás

Exkluzív betétmegoldások kozmetikai termékek és parfümök csomagolásához.

 

 

Minőségi kozmetikai termékek, parfümök csomagolásánál érdemes nagy figyelmet fordítani nem csak a külső csomagolásra, de a betét kialakításra is. Egy jól megválasztott alapanyag és betétkonstrukció egyrészt védi a terméket az esetleges sérülésektől, másrészt esztétikusabbá tesszi az összhatást, növeli a termék presztizsét.

A Keskeny Nyomdában ezentúl elérhető a prémium alapanyagból készült fehér-fehér E hullámkarton, amelyet kifejezetten luxus cikkek betéteinek készítéséhez fejlesztettek ki.

 

fehér hullámkarton betéthez

 

A papír különleges megjelenését az adja, hogy a hullámkarton mindhárom rétegét (a két fedőliner és a hullámbordázat) ugyanabból a prémium kategóriás fehér színű, MetsäBoard Natural WKL Bright alapanyagból alakították ki. Az egyenként 100g/m2 vastagságú rétegek összeállítva erős tartást adnak illetve jól védik a terméket. A betéteket a formatervező részlegünkön dolgozó szakemberekkel egyeztetve tervezzük meg, legyen szó akár egyszerűbb vagy összetettebb konstrukcióról.

 

parfüm betéthez e hullámkarton

 

Ez a fehér – fehér E hullámkarton nemcsak parfümök betétjéhez ajánlott. Tökéletes élelmiszercsomagolás is egyben, mivel fagyasztható és direktben érintkezhet élelmiszerrel. Az alapanyaggal vagy a tervezéssel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Ajánlatot kérek

Szakmai tanácsot kérek

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek