Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Papírtálcák a műanyagok helyett!

Nincs hozzászólás

papírtálcák

Környezettudatos megoldás a műanyag csomagolás helyett.

Földünk védelme érdekében egyre több gyártó, termelő vállalkozás váltja ki műanyag csomagolásait a bolygónkra kevésbé megterhelő megoldásokra. A környezetbarát alapanyagok, kartonpapír dobozok és tálcák használata szinte bármilyen termék vagy élelmiszer csomagolása esetén tökéletes megoldást és remek alternatívát kínál a műanyag dobozok helyett. A dobozok és tálcák tervezése során mindig figyelembe vesszük a csomagolni kívánt termék jellemzőit. Így a zsírosabb, nedvesebb ételek és élelmiszerek számára is tökéletes tálcákat tudunk gyártani.

 

Az alábbiakban bemutatjuk a papírtálca csomagolásban rejlő lehetőségeket.

 

tálcák kialakítása

Formák funkció szerint: a különböző termékekhez egyedi formákat kínálunk, legyen szó zöldség, gyümölcs vagy készétel csomagolásáról. A készételes dobozok csomagolásánál például fontos szempont, hogy az étel ne folyjon ki és ne áztassa el a csomagolást. Egyes zöldségek esetében a tálcában különböző réseket és bordázatokat alakítunk ki. Így a termék szellőzik és tovább megőrzi frissességét.

tálca magassága és hajlásaSzéles méretkínálat: a tálcák magassága széles intervallum között választható. A minimum magassága 15 milliméter, míg a maximum 320 milliméter. A tálcák oldalainak dőlésszögeit 10 és 50 fok között tudjuk változtatni az igényeknek megfelelően.

 

tálca szósztartóvalSzósztartó a tálcában: a különböző ragasztási lehetőségeknek köszönhetően a tálcákban külön szósztartót lehet kialakítani. Ezzel tehetjük igazán praktikussá a csomagolást, illetve remek megoldást kínál street food ételek, öntetes édességek csomagolásához.merevített oldalú tálcaMerev oldalak, stabilabb tartás: speciális gyártási technológiával visszahajtott széleket és átlapolásokat tudunk a tálcákon kialakítani. A visszahajtások mérete 10 és 60 mm között lehet. Ennek köszönhetően merevebb és erősebb tartású lesz a tálca. Így jobban védi a terméket a sérülésektől.

 

Széles alapanyag választási lehetőségeket biztosítunk, hogy a tálcák tökéletesen ellássák funkcióikat és megjelenésben is esztétikusak legyenek.

Kartonok széles spektrumát használhatjuk:

  • natúr hatású, mindkét oldalon barna, erős „Kraft” kartont
  • natúr hatású, egyik oldalon fehér, másik oldalon barna, erős „Kraft” kartont
  • újrahasznosított (visszaforgatott) alapanyagot
  • magas fehérségű grafikai kartonokat
  • kívül fehér, belül barna E vagy F-hullámkartont
  • gyárilag színezett kartonokat, amelyek belül fekete, külső oldalon barna színűek

 

Az élelmiszer csomagolóanyagok gyártása során a minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk termékeink biztonságára.

Vállaltunknál HACCP élelmiszer biztonsági rendszer került kiépítésre, mellyel szeretnénk biztosítani, hogy tevékenységünket szervezetten, a lehető legmagasabb szinten végezzük, vevőink igényeinek kielégítése érdekében.

Folyamataink során biztosítjuk a megfelelő higiéniát, üzemi környezetet és gyártási gyakorlatot, folyamatosan azonosítjuk, értékeljük és kezeljük a lehetséges veszélyeket. Kizárólag élelmiszerbiztonsági tanúsítványokkal rendelkező alapanyagokat alkalmazunk.

 

Rendeljen online tálcákat webshopunkban vagy nézze meg termékkínálatunkat ide kattintva.

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek