Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

3D UV a dobozgyártásban

Nincs hozzászólás

Hogyan tehetjük még különlegesebbé termékünk csomagolását?

 

A 3D UV-formalakk és prégfólia alkalmazásával csodás lehetőség nyílik, hogy a csomagolást még különlegesebbé és egyedibbé varázsoljuk. A megfelelő desingnnal különféle termékek csomagolására alkalmazható az eljárás, akár egy kisebb elemet, akár nagyobb felületen elterülő mintázatot szeretnénk lakkozni vagy prégfóliázni. Az alábbiakban bemutatunk néhány, a technológia által nyújtott lehetőséget, hogy ötleteket adjunk. A cikk végén Ön is igényelhet 3D UV- lakkos mintacsomagot, hogy szemügyre vehesse és megtapinthassa a lehetőségeket.

 

 

 

UV-formalakkozás a díszdobozon

  3D UV lakkozás

A díszdoboz tetején lévő nyomat teszi különlegessé ezt a csomagolást. 3D UV lakkal a festmény egyes elemeit a síkból kiemeltük, így olyan hatást értünk el, mintha egy igazi olajfestmény lenne a doboztetőre festve. A lakkréteg kiemelkedésének mértéke igény szerint állítható.

 

3D UV-formalakkozás és prégfólia együttes használata

 

3D UV formalakkozás a táskán

 

A mágneses záródású papírtáskának a formája is különleges. A 3D UV-formalakk felületkezeléssel a nyomat textúráját emeltük ki a hüllőbőrt imitálva. A csat fémes hatását 3D UV-lakk és prégfólia kombinált használatával értük el.

 

3D UV-lakkozás és arany prégfóliázás karton dobozon

 

3D UV lakkozás prégfóliával

Egy egyszerű grafikájú kartondoboz is lehet különleges megjelenésű a 3D UV-formalakk és prégfólia együttes használatával. A homogén, matt fóliázott, fekete oldalakra formalakkot helyeztünk 70 mikronos vastagságban. Így a fa és madár elemek gyönyörűen kidomborodnak. A nyomatlan fehér vagy a letisztult, egy színnel nyomtatott felületnek elegáns megjelenést ad a csillogó fémes prégfólia – ami 8 féle színben érhető el a bővített kínálatunkban: arany, ezüst, bronz, rosegold, vörös, kék, zöld és fekete (erről itt olvashat bővebben). A csillogó fémes effekt kitűnően érvényesül szőnyegminták vagy feliratok, címsorok esetében is.

 

A bemutatott példákkal a technológia lehetőségein és az alkalmazási módokon kívül a felhasználható alapanyagokat is be szerettük volna mutatni: az egyszerű falt dobozkartontól a prémium rigid doboz bevonóanyagáig sokrétűen felhasználható felületnemesítési eljárás a digitális 3D UV-lakk és prég.

 

Egészítse ki Ön is Keskeny Nyomdás mintakatalógusát 3D UV lakkos és 3D fóliás nyomatainkkal. Ingyenes mintáit az alábbi űrlap kitöltésével igényelheti.

 

Mintaív igénylés

Szállítási cím

Korábbi MGI 3D UV lakkozásal kapcsolatos cikkeinkből itt olvashat bővebben.

Tapintsa meg a különbséget
3D UV – THE OFFLINE MARKETKING
Digitális 3D UV lakk és prég
Meglepetés! 3D UV

 

Amennyiben kérdései lennének a technológiával kapcsolatban, keresse bizalommal kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Kára Mónika
E-mail:
m.kara@keskeny.hu

Mobil: +36-30-586-9697

Kategória:
  Csomagolás Design Egyéb
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.