Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

3D UV a dobozgyártásban

Nincs hozzászólás

Hogyan tehetjük még különlegesebbé termékünk csomagolását?

 

A 3D UV-formalakk és prégfólia alkalmazásával csodás lehetőség nyílik, hogy a csomagolást még különlegesebbé és egyedibbé varázsoljuk. A megfelelő desingnnal különféle termékek csomagolására alkalmazható az eljárás, akár egy kisebb elemet, akár nagyobb felületen elterülő mintázatot szeretnénk lakkozni vagy prégfóliázni. Az alábbiakban bemutatunk néhány, a technológia által nyújtott lehetőséget, hogy ötleteket adjunk. A cikk végén Ön is igényelhet 3D UV- lakkos mintacsomagot, hogy szemügyre vehesse és megtapinthassa a lehetőségeket.

 

 

 

UV-formalakkozás a dobozon

  formalakk alkalmazása a csomagoláson

A részletgazdag megjelenítés helyett sokszor látványosabb egy apró elem kiemelése formalakkal. A fenti doboz esetében csak a logót nyomtuk rá a dobozra és ezt emeltük ki 43 mikronos lakkal. A lakkréteg kiemelkedésének mértéke igény szerint állítható. Minél magasabb a mikronszám, annl látványosabb lesz a domborodás.

 

3D UV-formalakkozás és prégfólia együttes használata

 

3D UV formalakkozás a táskán

 

A mágneses záródású papírtáskának a formája is különleges. A 3D UV-formalakk felületkezeléssel a nyomat textúráját emeltük ki a hüllőbőrt imitálva. A csat fémes hatását 3D UV-lakk és prégfólia kombinált használatával értük el.

 

3D UV-lakkozás és arany prégfóliázás karton dobozon

 

3D UV lakkozás prégfóliával

Egy egyszerű grafikájú kartondoboz is lehet különleges megjelenésű a 3D UV-formalakk és prégfólia együttes használatával. A homogén, matt fóliázott, fekete oldalakra formalakkot helyeztünk 70 mikronos vastagságban. Így a fa és madár elemek gyönyörűen kidomborodnak. A nyomatlan fehér vagy a letisztult, egy színnel nyomtatott felületnek elegáns megjelenést ad a csillogó fémes prégfólia – ami 8 féle színben érhető el a bővített kínálatunkban: arany, ezüst, bronz, rosegold, vörös, kék, zöld és fekete (erről itt olvashat bővebben). A csillogó fémes effekt kitűnően érvényesül szőnyegminták vagy feliratok, címsorok esetében is.

 

3d Uv fólia alkalmazása csomagoláson

Egy másik példa a a lakk és a prégfólia vegyes alkalmazására a fenti doboz, ahol a frontoldalon az aranyfóliás vékony vonalak keretként futnak körbe. A doboz oldalain az egyes motívumokat lakkal emeltük ki, így izgalmasabbá téve az összhatást.

 

Egészítse ki Ön is Keskeny Nyomdás mintakatalógusát 3D UV lakkos és 3D fóliás nyomatainkkal. Ingyenes mintáit az alábbi űrlap kitöltésével igényelheti.

 

Mintaív igénylés

  Szállítási cím

  Korábbi MGI 3D UV lakkozásal kapcsolatos cikkeinkből itt olvashat bővebben.

  Tapintsa meg a különbséget
  3D UV – THE OFFLINE MARKETKING
  Digitális 3D UV lakk és prég
  Meglepetés! 3D UV

   

  Amennyiben kérdései lennének a technológiával kapcsolatban, keresse bizalommal kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

  Kára Mónika
  E-mail:
  m.kara@keskeny.hu

  Mobil: +36-30-586-9697

  Kategória:
    Csomagolás Design Egyéb
  ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
   000

  Válasz

  Email címe nem kerül nyilvánosságra.

  Ajánlatot kérek