Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

MGI fémes csillogás – új fólia kínálattal

Nincs hozzászólás

mgi lakk fóliakínálat

 

A 3D UV-lakk és prégfólia együttes használatával domborodó és fémesen csillogó elemekkel tudjuk kiemelni a grafika hangsúlyos elemeit. Az idei év újdonsága, hogy az ismert, megszokott és gyakran használt arany és ezüst fóliaszínek mellett bevezettünk új színeket is a „standard” kínálatunkba, bővítve a tervezési lehetőségeket.

A digitális 3D UV+prégfólia eljárás legnagyobb előnye a hagyományos prégeléssel szemben, hogy nincs szükség klisére és ezzel nagyobb tervezési szabadságot biztosít a designer számára. A felület különböző elemein lehet alkalmazni az eljárást, nagyon mutatós egyes grafikai elemek, címsor, felirat kiemelésére, vagy háttér homogén szőnyegminta kialakítására is. A 3D UV-lakk+prégfólia alkalmazása során igény szerint és a desingnak megfelelően változtatható a lakkréteg vastagsága, ezáltal a szinte sík felület és a határozottan domborodó felület kialakítására egyaránt lehetőség van.

 

MGI fóliakínálat

Az alábbi videóban bemutatunk néhány példát, hogy milyen gyönyörű végeredményeket lehet elérni a különböző színű fóliák használatával.

 

 

Egészítse ki Ön is Keskeny Nyomdás mintakatalógusát 3D UV lakkos és 3D fóliás nyomatainkkal. Ingyenes mintáit az alábbi űrlap kitöltésével igényelheti.

Mintaív igénylés

  Szállítási cím

  Korábbi MGI 3D UV lakkozásal kapcsolatos cikkeinkből itt olvashat bővebben.

  Tapintsa meg a különbséget
  3D UV – THE OFFLINE MARKETKING
  Digitális 3D UV lakk és prég
  Meglepetés! 3D UV

   

  Amennyiben kérdései lennének a technológiával kapcsolatban, keresse bizalommal kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

  Kára Mónika
  E-mail:
  m.kara@keskeny.hu

  Mobil: +36-30-586-9697

  Kategória:
    Design Szolgáltatások Újdonság
  ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
   000

  Válasz

  Email címe nem kerül nyilvánosságra.

  Ajánlatot kérek