Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

HUNGAROPACK MAGYAR CSOMAGOLÁSI VERSENY 2019.

Nincs hozzászólás

 

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2019-ben 36. alkalommal hirdette meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt, amelynek ünnepélyes díjátadójára 2019. október 15-én került sor. A nyomdánkban készült, versenyre kiválasztott termékek ismét jól szerepeltek a rangos mezőnyben, több díjat is sikerült elhoznunk. Az alábbiakban bemutatjuk idei díjnyertes csomagolásainkat.

 

 

 

Logifaces játék díjnyertes doboz

 

HUNGAROPACK 2019 DÍJ – Logifaces logikai játék doboz

A Logifaces logikai játék doboza egyetlen mágneses zárással ellátott táblalemezből áll, melynek belső szélein kis szivacsok akadályozzák meg, hogy a játék elemei kiessenek a csomagolásból. Könnyen nyitható és zárható tartós doboz és amellett, hogy látványos a formája, tökéletesen megvédi a terméket a lehető legkevesebb anyagfelhasználással.

 

 

 

Nobilis drazsé doboz

 

STORE INSIDER MAGAZIN -KÜLÖNDÍJA – Nobilis drazsé csomagolás

A Nobilis drazsé csomagolás egy karton alapú úgynevezett „peremes doboz palásttal”, amely egy övszerű palástból és egy peremes felül záródó dobozrészből áll. A doboz és palást eleganciáját a kreatív papírok adják, amit az ofszet nyomtatás és domborítás tett még egyedibbé. Az alap dobozon csak a cég logója szerepel, a külső palást nyomata pedig utal a tartalomra, ezáltal több fajta csokoládé csomagolására is felhasználható, így a gyártó könnyebben és rugalmasabban képes igazodni a vevői igényekhez.

 

 

Keskeny táska doboz

 

MAGYAR GRAFIKA SZAKLAP -KÜLÖNDÍJA – Kiállítási ajándéktáska

A Kiállítási ajándéktáska különlegessége a forma és a felületkezelés, amely eleganciát és valósághű megjelenést ad a karton terméknek. A nyomat matt fóliával, 3D UV lakkal és digitális arany prégeléssel készült, ezek a felületnemesítések együttesen adják a bőr hatást a felületen. A konstrukció egyszerű és a mágneses záródás kiváltásával akár géppel is ragasztható csomagolás, amely lapra szerelve is szállítható.

 

 

Nézze meg hasonló munkáinkat ide kattintva
A versenyről és a további díjazottról itt olvashat bővebben

Kategória:
  Blog Csomagolás Design Dobozgyártás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek