Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

E-Commerce csomagolások

Avagy hogyan csomagoljuk online értékesített termékeinket.

Az elmúlt évben azt tapasztaltuk, hogy a hagyományos bolti eladások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a webshopokon keresztül történő értékesítés. Sokan keresték meg cégünket azzal, hogy termékeiket szeretnék az online térben árusítani. Ehhez természetesen szükség van megfelelő csomagolóanyagra, ami megvédi termékeiket a szállítás során.

Az alábbiakban összeszedtük azokat a fontos szempontok, amiket egy postai szállító doboz rendelésénél érdemes figylembe venni. Mutatunk alapanyag kínálatot, doboz formákat és olyan lehetőségeket is, amellyel termékének a biztonságos tárolás mellett igazán különleges megjelenésű csomagolása lehet.

 

 

 

ALAPANYAGOKRÓL

hullámkarton felépítése

A postai szállítódobozok jellemzően hullámkartonból készülnek. Ez az alapanyag környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható. Egy hullámosított papírréteg hullámgerinceire záró papírrétegeket ragasztanak. Ezáltal masszív és nagyon ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik.

 

E és B hullámkarton vastagsága

Leggyakrabban az E- hullámkartont használjuk a dobozok elkészítéséhez. Ennek vastagsága 1,6 mm. Kis és közepes méretű termékek csomagolására alkalmas. Teherbírása hozzávetőlegesen 3-5 kg is lehet.

Nehezebb termékekhez javasoljuk a B hullámból készült dobozokat, melynek 3 mm a vastagsága. Természetesen az alapanyagok vastagsága önmagában nem elég. A védelemhez a megfelelő dobozkonstrukcióval válnak biztonságossá.

 

DOBOZ FORMÁK

 

Elől záródó doboz

szállító hullámkarton doboz

A doboz lapban szállítható, nagyon könnyen és nagyon egyszerűen összeállítható. Nincs szükség ragasztásra. Mivel a doboz nagy felületen nyílik ki, a terméket könnyű belehelyezni. Könnyen zárható és biztosnágos a szállítás. A dobozra tehetünk záródást, így nem áll el az oldala, illetve a doboz biztonságos lezárását megoldhatjuk matricával is.

Nézze meg standard elől záródó doboz méreteinket és az árakat ide kattintva.

 

Postai szállító doboz

postai szállító doboz

A másik kedvelt konstrukció a postai szállító doboz. Annyiban különbözik az előző doboz formától, hogy az oldalán nincs két bedugófül, viszont van rajta egy ragasztócsík és egy feltépőcsík. A termék betöltése után a dobozt teljesen lezárhatjuk a ragasztócsík mentén, így amikor az ügyfél megkapja, a feltépőcsík mentén  tudja kinyitni.

Nézze meg standard postai szállító doboz méreteinket és az árakat ide kattintva.

 

Ragasztás nélküli konstrukciók

ragasztás nélküli csomagolás

Naptárakhoz, könyvekhez, prospektusokhoz vagy több apró termék küldéséhez olyan dobozt is rendelhetünk, amiben ragasztás nélkül alakíthatóak ki fakkok és különböző helyek a termékeknek.

 

A dobozokhoz rendelhetünk egyedi grafikával megnyomott papír pántokat, illetve kör matricákat. Így kedvező áron személyre szabhatóak, brandingelhetőek a nyomatlan hullámkarton csomagolások.

A papírpántokról itt talál bővebb információkat.

Kör matricákat online már 3 méretben is tud rendelni webshopunkon keresztül. Ezekkel kapcsolatban ide kattintva olvashat bővebben.

 

PRÉMIUM MEGOLDÁSOK

 

Nyomott hullámdobozok

 

hullámkarton kasírozás egyedi grafikával

Amennyiben egyedi csomagolóanyagot szeretnénk, akkor a nyomatlan doboz helyett lehetőségünk van nyomtatott grafikával ellátott csomagolóanyagot készíteni.

Ehhez egy ívre nyomtatjuk ki a grafikát, melyet aztán felkasírozunk a nyitott hullám tetejére. Az így elkészített alapanyagból készült dobozok nagyon hasonlítanak a karton dobozokhoz. Tehát a felületük teljesen sima és csak a belső oldalon látszik, hogy hullámkartonból vannak. Elegánsak, mégis tartósak illetve strapabíróak.

 

Prégelés

prégelés hullámkarton csomagoláson

A csomagolásunk nagyon különleges megjelenésű lesz, amennyiben egyes grafikai elemeken (logó, szövegek) prégelést alkalmazunk. Ennek az ejárásnak köszönhetően növelhetjük a csomagolásunk prémium érzetet.

 

Naturális hatás

nyomott kraft karton kasírozva

Végül, de nem utolsó sorban a közkedvelt natúr hatást is elérhetjük, amennyiben a nyomatot egy natúr alapanyagra nyomtatjuk ki és ezt kasírozzuk fel a hullámkartonra.

Amennyiben további kérdése lenne, az alábbi e-mail címre írjon nekünk.

E-mail: vevoszolgalat@keskeny.hu

Kategória:
  Blog Csomagolás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek