Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Hatékonyabb dobozgyártás és rövidebb átfutási idő!

Nyomdánkban az egyik legfontosabb szempont a magas minőségű termékek előállítása, valamint a hatékonyság folyamatos növelése. Ennek eredményeként valósult meg legújabb beruházásunk, egy új Bobst Masterfold dobozragasztó gép, mely a speciális és bonyolult konstrukciók, nagyobb méretű hullámdobozok ragasztásához tökéletes választás.

 

 

A Bobst Masterfold jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb, leginkább automatizált dobozragasztó gép. Nagyon rövid beállítási idővel, megbízható működéssel, kiváló minőségű termékek permanens gyártását biztosítja.

Nagy méreteket, akár az 1100×800 mm-es ív méretből stancolt csomagolóanyagokat is képes megragasztani.

Teljesítménye elérheti a 100 000 darab dobozt óránként. Egy 90 fokos forgató segítségével képes egy menetben több ponton megragasztani bonyolultabb dobozformákat, illetve különleges konstrukciókat is.

Bobst Masterfold 110

A HHS egyedi kód felismerőnek köszönhetően, a Masterfold ragasztás során ellenőrzi a dobozokat és megakadályozza az azonos méretű, de eltérő kóddal rendelkező termékek keveredését. Ez nagyon fontos az élelmiszeripari és gyógyszeripari csomagolások esetében.

 

ragasztást ellenőrző cella

A ragasztót adagoló fúvókák mellett elhelyezett fotocellák ellenőrzik a ragasztás meglétét és pozícióját, biztosítva ezzel a tökéletes minőséget és minimális selejtet.

A FEFCO, ECMA standardokat a gép automatikusan felismeri, így ezeknél a doboz típusoknál a ragasztás beállítása egyszerű és viszonylag gyors.

Bobst Masterfold munka közben

A Masterfold komplex biztonsági rendszerrel van felszerelve, érintés és mozgásvédelem, valamint mozgásérzékelők védik a dolgozókat a sérülésektől. Kamerák segítik a kezelők munkáját és egy távirányító segítségével az egész gépet vezérelni tudják.

Ezzel a beruházással nemcsak az egyenletes magas minőséget garantálhatjuk a gyártásaink során, hanem csökkenteni tudjuk majd az átfutási időket és a károsanyag kibocsájtást is, valamint „komfortosabb” munkaállomásokat tudunk biztosítani kollégáinknak.

 

Kategória:
  Dobozgyártás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek