Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Hungaropack Magyar Csomagolási verseny 2021

Velünk történt 2021-ben… Különleges pillanatok a Keskeny Nyomda életéből.

Év elején szeretünk nosztalgiával visszatekinteni a magunk mögött hagyott időre. Tavaly az egyik jeles esemény a Keskeny Nyomda számára a Hungaropack verseny volt, ahol öt termékkel képviseltettük magunkat. Ezek közül négyet díjra érdemesnek tartott a szakmai zsűri.

Marketing díjjal jutalmazták a Hell Energy céges ajándéktermék díszdobozt, mely letisztultságának és a kreatív alapanyagok alkalmazásának köszönheti a szép eredményt. Cold-foil eljárással készültek a látványos ezüst felületek, melyek a jellegzetes Hell márka design részét képezik.

 

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat egyik különdíját a „Chocolady könyv praliné doboz család szalaggal” nevezésünk hozta el. Különleges formája, színben a doboz design-al harmonizáló szalag záródása és ünnepi megjelenése kitűnik a megszokott bon-bon dobozok közül.

A Store Insider magazin különdíját kapta chocoMe Raffinée 3 drazséválogatás doboz. A drazsékat nem a hagyományos dobozon belüli rekeszték választja el egymástól, hanem három különálló kis dobozban vannak elhelyezve, melyeket egy tálca tesz egy egységgé. Dombor és arany prég használata segíti az egyedi és elegáns megjelenést.

A Trade Magazin különdíjjal ismerte el a „Sweetic Prémium bonbonválogatás díszdoboz család” nevezésünket. A bonbonok elhelyezésének ötlete és a csomagolás részleteinek összhangja teszi ezt a dobozt lenyűgözően különlegessé. A díszdoboz család szinte minden jeles alkalomra kínál tematikus bonbon válogatást.

Ezek az eredmények a megrendelőinkkel közös munka gyümölcsei, akik szeretik az egyedi, szemet gyönyörködtető megoldásokat és ezek megvalósítását a Keskeny Nyomdára bízzák.

Köszönjük és Nekik is gratulálunk!

Kategória:
  Csomagolás Design
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek