Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

A nyomtatás legyen ALKOTÁS…

Felejtse el mindazt, amit eddig az ofszet nyomtatásról gondolt!

 

Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL

Fedezze fel a Keskeny Nyomda legújabb nyomdagépét, ami új távlatokat nyit a felületnemesítésben.

A Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL gép olyan, mint egy festőművész kezében az ecset. Önnek csak azt kell megálmodnia, hogy mit szeretne látni a „vásznon”.

Egyedülálló technológia Európában

Egy olyan nyomógépet készített a Heidelberg, kifejezetten a Keskeny Nyomda számára, mely Európában egyedülálló és kialakításának köszönhetően, a legváltozatosabb megoldásokat nyújtja, minden egyediségre és különlegességre törekvő tervezőgrafikus alkotásának megvalósításához.

A színek és a matt vagy fényes UV lakkozások kompromisszum nélküli variációi, kiegészítve az ezüst fólia metálfényével, olyan művészi szabadságot kínálnak a nyomtatással egyidőben, ami jócskán felülmúlja az eddigi lehetőségeket.

Cold-foil (ezüst fólia) alkalmazásával egyidőben, akár 5 színt is nyomtathatunk és hibrid lakkozással tehetjük különlegessé a felületet, vagy a cold-foil (ezüst fólia) mellé 6 színt választunk és teli UV lakkal, (esetleg diszperziós lakkal) tesszük látványossá a kreatívot.

A nyomóművek és lakkozóművek elhelyezkedése lehetővé teszi a már nyomtatott-lakkozott felületek felülnyomtatását és újabb lakkréteg felvitelét is. Például ezzel lehetőségünk nyílik arra is, hogy egy borító eleje és háta (Borító 1-4), akár teljesen más lakkozással készüljön el.

A géphez egy MFU® (többszörös fólia használat) egység is tartozik, ami a cold-foil (ezüst fólia) minél gazdaságosabb használatát segíti azzal, hogy a fóliát visszairányítja a nyomóműbe, miután az első fóliázási művelet megtörtént, így grafikától függően, ugyanaz a tekercs akár háromszor is felhasználható. A fólia optimális kihasználása 85%-os megtakarítást is eredményezhet.

Ha megvan az elképzelés, keressen minket bátran és kitaláljuk, hogyan hozzuk ki a legtöbbet az ötletből, vagyis mit „fessen” a „SpeedMASTER” a papírra.

Alkossunk együtt valami rendkívülit…

 

 

 

 

 

Kategória:
  Blog Nyomtatás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek