Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Kreatív felületkezelési lehetőségek

A Keskeny Nyomda legújabb nyomdagépével megvalósulhatnak a legkülönlegesebb kreatív ötletek és elképzelések, igazi alkotássá válhatnak a grafikai tervek. Bemutatunk néhány ötletadó megoldást, amit a Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL gépünk segítségével valósítottunk meg.

 

 

Csillogó felületek és kreatív lakkok

A fémes hatással csillogó zöld felületet az ezüstfóliázott alapanyagra nyomtatott színek adják és fedőfehér színnel készült virágok alkotják a tojást. A háttérben látható virágokat pedig a teljes felületen alkalmazott fényes lakkozást lefedő, matt formalakk hozza létre.

 

Játék a hibrid lakkozással

Amit látunk az nem csupán a fényes UV lakk és a matt effekt lakk találkozása a papíron. Művészi finomsággal kidolgozott grafikai elemek és a technológia sajátossága az, ami a lakkok segítségével megalkotja ezeket az egyedi és különleges felületeket.

 

 

A Cold-foil visszafogott fénye, elegáns háttérmintával

A pillangó szárnyainak kékes-ezüstös csillogását a cold-foil*-ra nyomtatott színekkel értük el, melynek túlzott fényét matt diszperziós lakkal szelídítettük meg. Ezzel elértük, hogy a háttérben flexo klisé** segítségével, fényes UV lakkból megalkotott mintázat jobban érvényesüljön.

(*ofszet nyomtatással egy menetben végzett eljárás, mely hideg ragasztóval felhordott, préghez hasonló, ezüst vagy arany fóliás felületet képez)

(**nyomóforma méretével megegyező, lakkozóműbe illeszthető speciális felületű klisé, amely a fényes UV lakkozott részeket tartalmazza)

 

Aranyló felületek

Amikor nem a színek uralkodnak. Letisztult és elegáns látványt nyújt az arany színű fóliával (cold-foil) kiemelt grafika a fekete-fehér képen. A lakkozás különlegessége, hogy nem megszokott módon, a háttér fényes felületével emeli ki a matt formalakkos arany és fehér design elemeket.

 

Cold-foil a strukturált „vásznon”

Hogyan lesz a sima papírból egy szemet gyönyörködtető, sejtelmesen csillogó, vászonhatású festmény? A megoldás kulcsa természetesen a Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL gépünk.

Cold-foil segítségével dekoráltuk a képeket és a nyomtatás során, inline struktúra* domborítással változtattuk a papírt „vászon” hatásúvá.

(*ofszet nyomtatással egy menetben, a nyomógépbe helyezett speciális szerszámmal végzett felületkezelés)

 

Az új nyomógépünkről bővebb leírást ide kattintva olvashat.

 

 

Kategória:
  Design Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek