Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek
 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbiakban tájékozódhat a nyomdánkban működő rendszerről. Így könnyebben át tudja látni az ajánlatot és egyszerűbben tudja velünk a kapcsolatot tartani.

Fontos kiegészítő információk

Fenti áraink ÁFA és TERMÉKDÍJ nélkül értendőek, MNB 350 Ft/EUR középárfolyamig. 

Kérjük okvetlenül ellenőrizze, hogy ajánlatunk minden paramétere megegyezik-e az Ön által kérteknek!
Amennyiben Ön egy hibás kalkulációra hivatkozva küldi megrendelését, akkor az eredeti árkéréstől való eltérésből fakadó reklamációt nem tudunk elfogadni!

Ajánlataink alapértelmezésben nem tartalmaznak szállítási költséget, amennyiben erről előre nem egyeztettünk.

Kérjük a legyártott terméket, annak elkészültétől számított 14 naptári napon belül elszállítani. A 14. naptári nap leteltét követően a termék automatikusan kiszámlázásra és eltárolásra kerül. A tárolás költségei szintén kiszámlázásra kerülnek.

Tárolási költségek:

 • egyszeri be-ki tárolás: 1000 Ft/raklap
 • Komissiózás: 1500 Ft/tétel
 • Tárolás: 120 Ft/nap/raklap

A termék súlya tájékoztató jellegű! Vágott termékeken kívül eltérés adódhat a valós súly és az ajánlatban feltüntetett érték között!

Ajánlataink alapértelmezésben a termelésnek optimális számú terméket tartalmazó, zsugorfóliázott egységcsomagolással készülnek. Ettől eltérő igényét kérjük az árkérésben jelezze! Amennyiben megrendelésében nem rendelkezik máshogy, úgy a fentiek szerint nyomdai optimális méretű csomagok készülnek! Az utólagos átcsomagolás kihathat az átfutási időre és a vállalási árra is!

2017. Május 1-től az Önök által biztosított nyersanyagok esetén (például hozott papír, festék, boríték, gyűjtődoboz, behúzás, melléklet, stb.) a megrendelés után kérjük igényeljen táskaszámot a gyártáselőkészítőjétől! Az Önök által küldött anyag szállítólevelén a mi táskaszámunk legyen feltüntetve, enélkül nem tudjuk átvenni az anyagot! Megrendelés és táskaszám nélkül kérjük ne küldjék el az árut, mert nem tudjuk bevételezni!

Jogosultak vagyunk gyártástechnikai okból a megrendelt mennyiségtől (darabszám vagy súly) legfeljebb 5%-kal történő alul- illetve túlszállításra. Ebben az esetben a megállapodás szerinti vételárat a ténylegesen szállított mennyiségnek megfelelően csökkenteni vagy emelni kell.

Megrendelés menete

Amennyiben az ajánlatot meg szeretné rendelni:

ajánlat küldő levél
Ábra: Ajánlatküldő levél részlet

Megrendelés 3 lépésben

1.) Kérjük nyomja meg az ajánlatban található megrendelés gombot. Ezután a megrendelő űrlapon az adatokat kitöltve könnyedén meg tudja rendelni az ajánlatot.

2.) A megrendelés leadása után néhány perccel, e-mail címére (amelyre az ajánlatot is küldtük) küldünk egy levelet, egy linkkel, amelyre kattintva fel tudja tölteni a nyomdai állományt a Keskeny portálon keresztül.

Az e-mailt továbbíthatja grafikusának, ügyfelének is, aki ezen a linken keresztül a megrendelt munka száma alá tudja feltölteni az anyagot. Kérjük figyeljen arra, hogy kizárólag PDF-ben leadott állományt fogadunk el!

3.) A feltöltés után küldünk Önnek még egy automatikus e-mailt (preflight), amelyben megtekintheti a leadott anyag ellenőrzésének előzetes eredményét.

Amennyiben Ön új megrendelő, a megrendelés beérkezése után a pénzügyi osztályunk felveszi Önnel a kapcsolatot a fizetési ütemezéssel kapcsolatban (előrefizetés, részfizetés, halasztott fizetés…).

Amennyiben a gyártással kapcsolatban kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot Réthelyi András kollégánkkal.

E-mail: a.rethelyi@keskeny.hu
Telefon: +36 30 591 2647

Termékdíj nyilatkozatok

2017 JÚLIUS 1-TŐL A SZÁMLÁZÁST ÉRINTŐ FONTOS VÁLTOZÁS!

 

8 nap lesz a számlakibocsátásra rendelkezésre álló határidő, ami igen nagy odafigyelést kíván minden kedves ügyfelünktől. FONTOS! A számlázáshoz szükséges információk már a megrendeléskor és/vagy szállításkor rendelkezésre kell álljanak (különös tekintettel a termékdíj nyilatkozatokra!). A nyilatkozatokat a j.imecs@keskeny.hu e-mail címre kérjük megküldeni. Amennyiben azok határidőn belül nem érkeznek meg, úgy a számlák a fent leírtak szerint – reklámhordozó papír díjtétellel – fognak elkészülni. A számviteli-, és a termékdíj törvények  a számlák utólagos javításra nem adnak lehetőséget!

 

 • Általános tájékoztató Környezetvédelmi Termékdíj 2020

  letöltés

 • Csomagolószer 2020

  letöltés

 • Irodai papír reklám-nem reklám 2020

  letöltés

 • Ívnyomás - Alapanyag más termék előállításához 2020 (Eseti nyil.)

  letöltés

 • Ívnyomás - Nem csomagolás előállítására felhasznált (Eseti nyil.)

  letöltés

 • Reklám - nem reklám 2020

  letöltés

További információk

Ajánlatot egyszerűen kérhet a honlapunkon vagy e-mailen keresztül is.

Árajánlat akcidens termékekre:

Akcidens nyomdai anyagok (szórólap, nyomtatott kiadvány, dosszié stb.) esetén az árajánlat készítés kb. 1, 2 munkanapot vesz igénybe. Bonyolultabb, összetettebb termékek esetén ez 2, 3 munkanap. Az ajánlatkérést felgyorsíthatja, ha a termék és az ajánlatkérő adatait minél részletesebben megadja.

Árajánlat Csomagolóanyagra kétféleképpen készülhet:

1.) Küldött stancrajz vagy a pontos paraméterek alapján 1-2 munkanapot vesz igénybe az ajánlatkészítés.

2.) Amennyiben tervezni kell a csomagolóanyagot, bonyolultságtól függően 3-4 munkanap is lehet az ajánlatküldés. Tervezés esetén az ajánlatkérést felgyorsíthatja, ha a terméket (amire a dobozt tervezni kell) postai úton, vagy személyesen leadja a recepciónkon.

Az ajánlatot minden esetben a megadott e-mail címre küldjük el. Az alábbi képen egy általunk készített ajánlat részletét látja.

Az ajánlatban pontosan leírjuk a termékre vonatkozó adatokat, tartalmaz egy kalkulációs (200100/…) és egy iktatási számot (2017/333333). Későbbiekben, amennyiben az ajánlatot szeretné megrendelni, vagy módosítani, a kalkulációs vagy az iktatási számmal hivatkozzon, hogy be tudjuk azonosítani.

Minden terméknek egyedi ára van. Nem tartunk raktárkészletet!

Amennyiben az ajánlattal kapcsolatban kérdése lenne, kérjük keresse az ajánlatban szereplő (az ajánlatot készítő) kalkulátor kollégánkat.

Ajánlatot kérek