Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

ANYAGLEADÁSI LEHETŐSÉGEK

FőoldalInformációkAnyagleadásANYAGLEADÁSI LEHETŐSÉGEK

ANYAGLEADÁSI LEHETŐSÉGEK

Anyagleadási lehetőségek

 

állomány feltöltés keskeny portálon keresztül

 

Állományfeltöltés a Keskeny portálon keresztül

A megrendelését követően e-mailben küldünk Önnek egy feltöltési linket. Erre kattintva a Keskeny Portál felületén az adott megrendelés száma alá töltheti fel a gyártásra szánt PDF állományt. A link továbbítható grafikusának, ügyfeleinek is.

A feltöltés után rendszerünk egy automatikus ellenőrző rutint futtat a fájlokon. Ennek eredménye a portál felületén már látható, de néhány percen belül erről értesítést is küldünk Önnek a megadott e-mail címre.

Amennyiben a fájlok nem felelnek meg az ellenőrző rutin kritériumainak, akkor a Problémák megoldása gombra kattintva, a felugró ablakban az alábbi három opció közül választhat:

  • Feltöltök egy új, javított állományt.
  • Megkérem a nyomdát, hogy amennyiben lehetséges, javítsa.
  • A hibák ellenére így kérem a gyártást.

Az Ellenőrzés eredménye gombra kattintva letölthető az ellenőrzés riportja. Ha az Ellenőrzés eredménye (Megjegyzés) gombra kattint, akkor a feltöltött PDF-fájl nézőképét töltheti le a riport megjegyzéseivel. Ezek alapján a problémák beazonosíthatóak.

 

Változatlan utángyártás esetén

Ha az aktuális gyártáskor változatlanul ugyanazt az állományt kell használnunk, mint a korábbinál, akkor kérjük, hogy ezt már a megrendeléskor jelezze. Ilyen esetben nem szükséges az állományt ismételten leadni, mivel a rendszerünkben minden gyártás PDF állományát archiváljuk. Ezeket bármikor újra fel tudjuk használni, meggyorsítva az előkészítési munkafolyamatokat.

Kérésére a gyártandó állományt elküldhetjük Önnek e-mailben jóváhagyásra (softproof-ként), vagy fel is töltheti azt azonosításra, hogy a korábbival összehasonlítva ellenőrizhessük, hogy a megfelelő grafika lesz-e használva az utángyártáskor.

 

Alternatív anyagleadási lehetőségek

Kérjük, amennyiben nem a Keskeny portálon keresztül történik az anyagleadás, mindig tüntesse fel az ajánlat vagy a munka számát, mert csak így tudjuk beazonosítani, hogy melyik gyártáshoz tartozik.

  • Az e-mail-en keresztül csatolmányként küldött állományokat a ctp@keskeny.hu címen fogadjuk.
  • A fájlküldő alkalmazásokon keresztül (pl.: Toldacuccot, MammutMail, WeTransfer stb.), akkor fogadunk állományokat, ha a letöltés nem igényel külön regisztrációt. A letöltési linkeket a ctp@keskeny.hu címre várjuk.
  • A Keskeny nyomda FTP szerverén keresztüli anyagleadás igénye esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a ctp@keskeny.hu címen.
  • Offline anyagleadásra (pl.: CD, DVD, Pendrive) bizalmas küldemények vagy extrém fájlméretek esetén van lehetőség.
Ajánlatot kérek