Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

ANYAGLEADÁSI LEHETŐSÉGEK

FőoldalInformációkAnyagleadásANYAGLEADÁSI LEHETŐSÉGEK

ANYAGLEADÁSI LEHETŐSÉGEK

Anyagleadási lehetőségek

 

állomány feltöltés keskeny portálon keresztül

 

Állományfeltöltés a Keskeny portálon keresztül

A megrendelését követően e-mailben küldünk Önnek egy feltöltési linket. Erre kattintva a Keskeny Portál felületén az adott megrendelés száma alá töltheti fel a gyártásra szánt PDF állományt. A link továbbítható grafikusának, ügyfeleinek is.

A feltöltés után rendszerünk egy automatikus ellenőrző rutint futtat a fájlokon. Ennek eredménye a portál felületén már látható, de néhány percen belül erről értesítést is küldünk Önnek a megadott e-mail címre.

Amennyiben a fájlok nem felelnek meg az ellenőrző rutin kritériumainak, akkor a Problémák megoldása gombra kattintva, a felugró ablakban az alábbi három opció közül választhat:

  • Feltöltök egy új, javított állományt.
  • Megkérem a nyomdát, hogy amennyiben lehetséges, javítsa.
  • A hibák ellenére így kérem a gyártást.

Az Ellenőrzés eredménye gombra kattintva letölthető az ellenőrzés riportja. Ha az Ellenőrzés eredménye (Megjegyzés) gombra kattint, akkor a feltöltött PDF-fájl nézőképét töltheti le a riport megjegyzéseivel. Ezek alapján a problémák beazonosíthatóak.

 

Változatlan utángyártás esetén

Ha az aktuális gyártáskor változatlanul ugyanazt az állományt kell használnunk, mint a korábbinál, akkor kérjük, hogy ezt már a megrendeléskor jelezze. Ilyen esetben nem szükséges az állományt ismételten leadni, mivel a rendszerünkben minden gyártás PDF állományát archiváljuk. Ezeket bármikor újra fel tudjuk használni, meggyorsítva az előkészítési munkafolyamatokat.

Kérésére a gyártandó állományt elküldhetjük Önnek e-mailben jóváhagyásra (softproof-ként), vagy fel is töltheti azt azonosításra, hogy a korábbival összehasonlítva ellenőrizhessük, hogy a megfelelő grafika lesz-e használva az utángyártáskor.

 

Alternatív anyagleadási lehetőségek

Kérjük, amennyiben nem a Keskeny portálon keresztül történik az anyagleadás, mindig tüntesse fel az ajánlat vagy a munka számát, mert csak így tudjuk beazonosítani, hogy melyik gyártáshoz tartozik.

  • Az e-mail-en keresztül csatolmányként küldött állományokat a ctp@keskeny.hu címen fogadjuk.
  • A fájlküldő alkalmazásokon keresztül (pl.: Toldacuccot, MammutMail, WeTransfer stb.), akkor fogadunk állományokat, ha a letöltés nem igényel külön regisztrációt. A letöltési linkeket a ctp@keskeny.hu címre várjuk.
  • A Keskeny nyomda FTP szerverén keresztüli anyagleadás igénye esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a ctp@keskeny.hu címen.
  • Offline anyagleadásra (pl.: CD, DVD, Pendrive) bizalmas küldemények vagy extrém fájlméretek esetén van lehetőség.
Ajánlatot kérek