Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Floresk Design / Veszteg Virág

FőoldalInformációkGrafikusokFloresk Design / Veszteg Virág

Floresk Design / Veszteg Virág

Veszteg Virág Floresk logó

 

Veszteg Virág vagyok, szabadúszó tervezőgrafikus. Bemutatkozásként szeretném néhány kulcsszóval kifejezni azokat az értékeket, amelyeket fontosnak tartok:

 

BIZALOM 

Az egymásba vetett bizalom fontosságán túl hiszek abban, hogy a szépség a legalapvetőbb emberi érzésekre képes hatni: A jó design bizalmat épít, a bizalom pedig sikerhez vezet. 

KÍSÉRLETEZÉS & KREATIVITÁS

A Magyar Képzőművészeti Egyetem 5 éves grafikusművész mesterképzése során a kísérletezés az életem részévé vált, ami máig áthatja a munkámat, így mindig valami új és kreatív megoldásra törekszem. 

MEGÉRTÉS

A tervezés megkezdése előtt sokat kérdezek, és megkérem Ügyfelemet, hogy részletesen adja át elképzeléseit, informáljon a projekt hátterével, céljaival kapcsolatban. Mindezt azért, hogy pontosan megérthessem a feladat lényegét és így a lehető legjobb vizuális választ adhassam rá. 

ÉRTÉKTEREMTÉS

Hihetetlenül motiváló és inspiráló, ha olyan dologhoz vagy témához tervezhetek grafikát, ami hasznos és örömet okoz. Ilyen például egy szépen illusztrált és tördelt mesekönyv vagy babanapló, de gondolhatunk itt egy felhasználóbarát módon megtervezett reszponzív weboldalra is.  

GYAKORLAT & TAPASZTALAT

A közel 3 éves reklámügynökségi tapasztalat megtanított arra, hogy hogyan ötvözzem a kreativitást a gyakorlatias ismeretekkel, így a nyomdai előkészítés nem okoz problémát. Ebben segít a digitális és ofszet nyomdákban eltöltött gyakorlat is. 

PARTNERSÉG

Az olyan munkakapcsolatot tartom igazán gyümölcsözőnek, ahol a Felek kölcsönösen tisztelik és meghallgatják egymást. A szabadúszóként eltöltött 3 éves tapasztalatom szerint így mindent meg lehet beszélni.

 

 • logó- és arculattervezés
 • illusztráció
 • könyvtervezés
 • webdesign
 • social media content
 • épületdekoráció
 • meghívók
 • esküvői grafikák
 • kiadványok, brossúrák
 • csomagolástervezés, címketervezés
 • nyomdai előkészítés, ügyintézés

 

Floresk Design / Veszteg Virág
tervezőgrafikus

Instagram: @floreskdesign
Ajánlatot kérek