Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

PERSZONALIZÁLÁS

PERSZONALIZÁLÁS

Perszonalizálás

Perszonalizáláshoz a grafikát tartalmazó nyomdai PDF állomány mellett egy .xls vagy .csv kiterjesztésű adatbázist is kérünk a ctp@keskeny.hu e-mail címre. Ennek a változó adatokat kell tartalmaznia egy vagy több oszlopban. Ezek első sora az adott oszlopban lévő adatok megnevezése legyen (pl: név, cím, telefon, EAN stb.). Maguk a változók lehetnek sorszámok, vonalkódok, nevek, címek, telefonszámok stb. Vonalkódok vagy QR-kód esetén meg kell adni annak típusát is (pl.: EAN-13).

Betűtípus és elrendezés:

A pontos grafikai megjelenés meghatározásához a változó adatot a nyomdai PDF állományról készült másolatban („néző” PDF) kérjük jelölni. (A grafika tervezésekor ügyelni kell rá, hogy a leghosszabb változó adatnak is legyen elegendő hely.)

Egyedi betűtípus alkalmazása esetén a telepíthető betűkészleteket is kérjük elküldeni. A fontoknak tartalmazniuk kell a perszonalizáláshoz szükséges összes karaktert.

Imprimálás:

A kapott adatbázisokból generált állományokat minden esetben jóváhagyásra küldjük. Kérjük ezeket az imprimatúrákat mindig alaposan nézzék át, mert az esetleges hibák vagy félreértések ezzel kiküszöbölhetők. Mivel ezekből a fájlokból történik a nyomtatás, jóváhagyásuk után reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Ajánlatot kérek