Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

VEKOP 1.3.1

VEKOP 1.3.1

 

Eu pályázat logo

 

A Keskeny és Társai 2001 Kft. Piaci megjelenésének elősegítésére két londoni és egy milánói kiállításon vett részt a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A Keskeny és Társai 2001 Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jogelődjét a Keskeny és Társai Nyomdaipari Szolgáltató Kft-t 1990-ben magyar magánszemélyek alapították és 5 fő alkalmazottal kezdte el tevékenységét. A társaság jelenleg is családi vállalkozásként működik, és jelenleg 188 fő munkavállalónak nyújtott biztos megélhetést. A társaság fő tevékenységi köre a 1721’08 Papír csomagolóeszköz gyártása.

A társaság elérni kívánt célja volt, hogy a külföldi kiállításokon való megjelenéssel, bemutathassa vevőinek legújabb termékeit, illetve további vevőket érhessen el, ezzel növelve versenyképességét és piaci részesedését. A kiállításokon való részvétellel lehetősége nyílt az új termékeit a szakmai közönségnek is bemutatni, illetve lehetőséget biztosított a nyugat-európai potenciális vevőkkel való kapcsolatteremtésre.

Ennek keretében a vállalkozás, részt vett 2017-ben és 2018-ban a Londonban megrendezésre kerülő Easyfairs kiállításokon, amely az egyik legrangosabb nyomdaipari kiállítás. Ennek köszönhetően, az új vevői kapcsolatok kialakításával tovább növelhette korábbi Londoni jelenlétét. Ezen kívül, a társaság részt fog venni, a Milánóban megrendezett Easyfairs Milanoi kiállításon. A kiállítása megfelelő hátteret biztosított a cég legújabb termékeinek bemutatására.

A vállalkozás a beruházásnak köszönhetően új megrendelőkre tett szert, illetve tovább növelte piaci részesedését, nemzetközi területen is.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a https://keskenynyomda.hu/ oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Imecs Judit
Elérhetőségeink: telefonszámunk: 36-30/592-2821, e-mail címünk: j.imecs@keskeny.hu
Kedvezményezett neve: Keskeny és Társai 2001 Kft.
Projekt címe: Piaci megjelenés a Keskeny és Társai 2001 Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft.-nél
Támogatás összege: 10 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 50%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.05.31.
A projekt azonosítószáma: VEKOP 1.3.1.-16-2016-00004

Ajánlatot kérek