Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Újdonság: KESKENY PORTÁL

Nincs hozzászólás

A Keskeny portál 2018 – tól ügyfeleink rendelkezésére áll. Ezt az online felületet azért hoztuk létre, hogy egyszerűsítsük az anyagleadást és a jóváhagyási folyamatokat. A portál legnagyobb előnye, hogy a feltöltött állomány minőségéről néhány percen belül automatikus ellenőrzést küldünk!

 

A Keskeny portálon keresztül történő anyagleadás előnyei a hagyományos anyagleadással szemben

– a legújabb anyagleadási eljárásnak köszönhetően azonnali visszajelzést kap a leadott állomány nyomtathatóságáról
– az esetleges hibákat részletesen leírjuk, így azokat könnyen és hamar tudja javítani
– a feltöltött állomány egyszerűen beazonosítható, mert azonnal látjuk, hogy melyik megrendeléshez tartozik. Így hamarabb el tudjuk kezdeni a munkát, mint az e-mailen, FTP-n és egyéb hagyományos módon leadott állománynál
– a feltöltési linket meg tudja osztani e-mailen keresztül kollégáival, megrendelőjével vagy grafikusával / ezzel akár ők is fel tudnak tölteni és látják az ellenőrzés eredményét is

Hogyan tudja a Keskeny portálon keresztül feltölteni az állományát?

A.) Online megrendelés esetén

Az ajánlatot az e-mailben kapott megrendelés gombra kattintva tudja megrendelni (a megrendelő adatlapon még lehetőség van a paraméterek módosítására, pl.: terjedelem, példányszám stb.). A megrendelés elküldése után pár percen belül e-mail címére automatikusan küldünk Önnek egy linket a munka számával. Erre a linkre kattintva tudja feltölteni az állományt. Így azonnal be tudjuk azonosítani, hogy a feltöltött állomány melyik munkához tartozik és el tudunk vele kezdeni dolgozni.

B.) Hagyományos megrendelés esetén

Az ajánlatot megrendelheti hagyományos módon, e-mailben is. Ebben az esetben viszont csak néhány óra elteltével tudjuk küldeni a feltöltéshez szükséges linket tartalmazó e-mailt.

Kategória:
  Blog Szolgáltatások Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek