Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Újdonság: KESKENY PORTÁL

Nincs hozzászólás

A Keskeny portál 2018 – tól ügyfeleink rendelkezésére áll. Ezt az online felületet azért hoztuk létre, hogy egyszerűsítsük az anyagleadást és a jóváhagyási folyamatokat. A portál legnagyobb előnye, hogy a feltöltött állomány minőségéről néhány percen belül automatikus ellenőrzést küldünk!

 

A Keskeny portálon keresztül történő anyagleadás előnyei a hagyományos anyagleadással szemben

– a legújabb anyagleadási eljárásnak köszönhetően azonnali visszajelzést kap a leadott állomány nyomtathatóságáról
– az esetleges hibákat részletesen leírjuk, így azokat könnyen és hamar tudja javítani
– a feltöltött állomány egyszerűen beazonosítható, mert azonnal látjuk, hogy melyik megrendeléshez tartozik. Így hamarabb el tudjuk kezdeni a munkát, mint az e-mailen, FTP-n és egyéb hagyományos módon leadott állománynál
– a feltöltési linket meg tudja osztani e-mailen keresztül kollégáival, megrendelőjével vagy grafikusával / ezzel akár ők is fel tudnak tölteni és látják az ellenőrzés eredményét is

Hogyan tudja a Keskeny portálon keresztül feltölteni az állományát?

A.) Online megrendelés esetén

Az ajánlatot az e-mailben kapott megrendelés gombra kattintva tudja megrendelni (a megrendelő adatlapon még lehetőség van a paraméterek módosítására, pl.: terjedelem, példányszám stb.). A megrendelés elküldése után pár percen belül e-mail címére automatikusan küldünk Önnek egy linket a munka számával. Erre a linkre kattintva tudja feltölteni az állományt. Így azonnal be tudjuk azonosítani, hogy a feltöltött állomány melyik munkához tartozik és el tudunk vele kezdeni dolgozni.

B.) Hagyományos megrendelés esetén

Az ajánlatot megrendelheti hagyományos módon, e-mailben is. Ebben az esetben viszont csak néhány óra elteltével tudjuk küldeni a feltöltéshez szükséges linket tartalmazó e-mailt.

Kategória:
  Blog Szolgáltatások Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek