Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Díszdoboz gyártás mesterfokon!

Nincs hozzászólás

A díszdobozok gépi gyártását nyomdánk 2017. év elején kezdte el. Ennek köszönhetően rengeteg gyártási tapasztattal gazdagodtunk, így szinte minden megrendelői igényt meg tudunk valósítani a prémium kategóriás csomagolások gyártásánál. A különböző díszdobozformákat a legmagasabb minőségben, rövidebb határidővel tudjuk előállítani.

Az elmúlt egy évben megismertük az új gépeinket, a bennük rejlő lehetőségeket. Ezt a tudást és a rengeteg gyártási tapasztalatot felhasználva, személyreszabottabb segítséget tudunk nyújtani már az ajánlatadás során is.

 

Amit díszdoboz gyártásban nyújtani tudunk:

 

díszdoboz formák

Széles termékpaletta:

új gépeink segítségével mágnestáblás, alj-tető és akár lapra szerelhető díszdobozokat is elő tudunk állítani. Formatervező részlegünk segítségével – a megrendelői igényeknek megfelelően – egyedi konstrukciókat is megtervezünk.
Formakínálatunkat itt tekintheted meg

 

Standard alj-tető díszdobozméretek

Standard alj-tető dobozméreteket kínálunk szerszámköltségek nélkül:

az alj tető dobozok esetében 12 különböző standard méretet kínálunk. Ezeknél a méreteknél elengedjük a szerszámköltséget, így ezek a dobozok kedvezőbb áron rendelhetőek.
Standard méreteinkről itt olvashatsz bővebben

 

diszdoboz_gyartas

A legmodernebb technológiát alkalmazzuk a részletek kidolgozására:

hiszünk abban, hogy a kiváló minőség érdekében a legapróbb részletre is figyelnünk kell. Ezért a tavalyi beruházáskor olyan speciális gépeket is vásároltunk, amelyeket csak egy adott gyártási részfolyamatnál használunk (mint a vályatkészítő, mágnesberakó vagy táblakészítő gép).

Technológiánkról itt olvashatsz bővebben:
Egy tökéletes kasírdoboz
Keskeny a részletekben rejlik 1. rész
Keskeny a részletekben rejlik 2.rész

díszdoboz felületkezelési eljárások

Egyedi felületkezeléseket alkalmazunk:

egy prémium kategóriás díszdobozt még egyedibbé tudunk varázsolni különleges felületkezelésekkel. Nyomdánkban lehetőség van a legkülönbözőbb felületkezelési eljárások igénybevételére (pl: prég, dombor, hybrid lakk, cold foil). A választásban segítséget nyújtunk termékkatalógusaink és korábbi munkáink bemutatásával.
Felületkezeléseinkről bővebben itt olvashatsz

Amennyiben szeretne termékének egy különleges prémium kategóriás csomagolást, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken:
tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu

Kategória:
  Blog Csomagolás Szolgáltatások Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek