Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Az alábbiakban olyan díszdobozokat mutatunk be Önöknek, amelyeken keresztül szemléltetni tudjuk, hogy milyen különleges formai és felületkezelési eljárásokat tudunk megvalósítani. Ezzel inspirációt és ötleteket adunk a tervezéshez, amennyiben a jövőben díszdoboz gyártáson gondolkodik.

 

kasírozott díszdoboz

Prégelt alj – tető doboz

Ennek a különleges díszdoboznak a kész mérete 278x174x78 mm. Az alj részen a 2mm-es kötészeti lemezt 120g-os Wibalin natural fekete papírral kasíroztunk. A tető résznél, a kötészeti lemezhez 120g-os Rives design típusú kreatív papírt használtunk a kasírozáshoz. A forma és a letisztult színvilág eleganciát kölcsönöz a doboznak, amit fokoztunk a doboz tetején elhelyezett ezüst prég logóval.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban itt olvasható

alj-tető díszdoboz

Domboros alj – tető doboz

Ez a csokoládé doboz is igazolja, hogy a legegyszerűbb forma is tud igazán különleges megjelenésű lenni. Az alj és tető részhez 1,5 mm-es kötészeti lemezt használtunk, amelyet fehér színű 130g-os Peylin papírral kasíroztunk be. A kasírozás után a kész doboztetőre került a prégelt márkanév. A prégelés során a szürkelemezt benyomtuk, így egy mélységgel rendelkező domborozott hatást értünk el.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban itt olvasható

arany díszdoboz

Mágneses doboz – peremes alj

Ennek a jubileumi díszdoboznak a műszaki tervezését a Bonex Kft végezte. A doboz két részből áll. Egy külső kasírozott táblából és egy belső peremes aljból. A tábla elkészítésénél 1.5 mm vastagságú kötészeti lemezt, 170g-os aranyfóliázott, matt műnyomó bevonóval kasíroztunk. Ezután egy szín feketével megnyomtuk és a nyomat kapott még egy finom hibrid lakk réteget. Így nyertük ezt a kicsit szemcsés hatású felületet. A peremes aljnál egy vastagabb, 300g-os SBS Invercote G kartont alkalmaztunk, amelyet aranyfóliával láttunk el. A dobozba a saját anyagából került bele a betét. A tökéletes záródást mágnessel oldottuk meg. A mágneseket a tábla felső részébe rejtettük el, míg az ellendarabok a peremes rész aljába kerültek.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban itt olvasható

prég domboros díszdoboz

Fiókos díszdoboz

Ezt a díszdobozt a részletek aprólékos kidolgozása teszi igazán különlegessé. Ahogy a fenti példában bemutattuk, hogy az egyszerű is lehet különleges, ez ugyanúgy igaz az összetett formákra is. A doboz több részből áll. Külső tokból, egy fiókból és egy belső betétből.

A külső tok elkészítésénél a vázat a 1,5 mm-es kötészeti lemez alkotja. Bevonónak 120g-os fekete Wibalin használtunk, amit a fekete színe miatt 2 réteg fedő fehérrel nyomtunk meg, így a képen szereplő Pantone barna színű nyomat tökéletes árnyalatú lesz. A feliratokat és a logót először réz préggel láttuk el, utána domboroztuk.

A fiók elkészítéséhez ugyanazt az alapanyagot használtuk, mint a toknál. A fiókban elhelyeztünk egy fekete szaténszalagot, amely a fiók kihúzását segíti.
A betétet vastagabb, 300g- GC1 Arktika kartonból készítettük, amit Pantone színnel nyomtunk meg.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban itt olvasható

lapra szerelhető díszdoboz

Lapra szerelhető kasír doboz

Nagyon praktikus csomagolás. A doboz mágneses záródású. Egyetlen mozdulattal lapra szerelhető, így kis helyen is elfér. Két részből áll. A külső rész egy 2mm – es kötészeti lemez, amely bevonásához 150g-os matt műnyomó papírt használtunk. A bevonó anyagot 2 színnel nyomtuk, majd karcálló fóliával láttuk el. A fedőrészen található ablakkivágáshoz 200 mikronos ablakfóliát ragasztottunk be. A mágneseket elrejtettük a tábla könyvkötő lemezében, így azok, szinte láthatatlanok. Az oldalfal 350g-os SBS Invercote karton felhasználásával készült. A kartont mind a két oldalán megnyomtuk, lakkoztuk.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban itt olvasható

mágneses díszdoboz

Mágneses díszdoboz

A doboz exkluzivitását a kissé hosszúkás forma és a mágneses záródása adja. A választott, kontrasztos színvilág és az aranyozott préges motívumok erőteljes, vibráló megjelenést kölcsönöznek a terméknek. A vázat 1,5mm-es szürkelemez képezi, amelyet 150g-os 4 színnel nyomott matt műnyomó bevonóval kasíroztunk be. A mágneseket itt is elrejtettük a kötészeti lemezben. A dobozt többféle betéttel gyártottuk, így különböző méretű termék csomagolására is alkalmas.

Bővebb információ a termékkel kapcsolatban itt olvasható

Kategória:
  Blog Csomagolás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek