Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Szintet léptünk!

Nincs hozzászólás

Amennyiben minőségi színes nyomtatott hullámkarton csomagolóanyagra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Nyomdánk mára a hullámkarton csomagolóanyagok gyártása terén is nagyon sok értékes tapasztalatra tett szert az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően.

 

A hullámkarton csomagolásokat sok esetben a barna színű, vastag, nyomatlan vagy 1 színnel nyomott, nagy méretű gyűjtődobozokkal azonosítják. Ezek általában ötrétegű, EB vagy BC hullámok, amelyeket általában egy vagy két színnel közvetlenül nyomtatják, egyszerű logóval vagy informatív felirattal látják el – nem ofszet minőségben.
A Keskeny Nyomda hullámkarton csomagolásainál nem ezekre a vaskos barna gyűjtődobozokra kell gondolni, hanem akár a legegyedibb színes grafikával nyomtatott, különböző formájú és felületkezelésű csomagolóanyagokra, dobozokra, amikor a kinézet mellett ugyanolyan fontos szempont a termék védelme is.

AZ ERŐSSÉGEINK:

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen esetekben és miért érdemes hozzánk fordulnia, amennyiben a termékéhez egyedi hullámkarton tároló- vagy szállítódobozra van szüksége.

Változatos alapanyag kínálat

A háromrétegű zárt hullámkarton helyett a gyártás során barna vagy fehér színű nyitotthullám lemezt használunk. A Bobst Foliostar kasírozógépünkkel a nyitotthullám hullámbordáira ragasztjuk rá az igényeknek legjobban megfelelő fedőréteget, a linert.

Többféle linert tartunk készleten, amelyek a csomagolás rendeltetése és a hozzá társított hullámlemez profilja szerint választhatóak:

  • GD liner: olcsóbb, enyhén szürkés színű papír olyan termékekhez, ahol a funkció és az ár a fő szempont
  • GC liner: szebb, fehérebb, minőségibb a GD linernél
  • Supreme Kraft liner: robusztus kraft papír, amelyet kétféle módon kasírozhatunk: a mázolt fehér oldalát nyomtatva prémium fehérségű, a mázolatlan barna oldalát nyomtatva natur hatású termék a végeredmény
  • grafikai kartonok is használhatóak linerként, például Alaska+ GC2 karton vagy SBS karton, amelyek használatával egy még magasabb minőséget érhetünk el. Grafikai kartonnal kasírozott hullámlemez terméknél kevésbé látható a hullámtényező (a hullámlemezekre jellemző jelenség, amikor a felület enyhén csíkos a hullámlemez bordáin)

Széles formaválaszték

A nyomdánkban működő 8 fős tervezőcsapatunk közreműködésével a legváltozatosabb formák legyártására van lehetőség. Különböző iparágak számára készítünk hullámkarton csomagolásokat, például élelmiszeripari vagy iparcikk csomagolások, tároló- vagy szállítódobozok, stb. Standard formáink közül ügyfeleink a weboldalunkon tudnak tájékozódni, míg egyedi tervezés esetén javaslunk egy közös konzultációt a kollégáinkkal.

A tervezés szabadságát nyújtjuk

A linereket először nyomtatjuk és ezután ragasztjuk (kasírozzuk) rá a nyitott hullámlemez bordázatára, szemben a zárt hullámmal, ahol a zárt hullámlemez teljes felületére kasírozzák fel a nyomott ívet. Így amellett, hogy egy réteg alapanyaggal kevesebbet használunk fel, ez az eljárás nagy szabadságot biztosít a doboz megjelenésének tervezése során is, hiszen a már jól ismert és közkedvelt felületnemesítési eljárásaink alkalmazhatóak a faltkartonokhoz hasonlóan a linerek esetében is, például UV-lakkozás, prégelés, dombornyomás, stb. A felületnemesítési eljárásoknak köszönhetően előállíthatóak tartós, különleges, prémiumkategóriás csomagolások is.

Precízen gyártunk

Nagyteljesítményű kasírozógépünkkel a kisebb, néhány száz íves tételeket is, de akár a százezer íves nagy volumenű munkákat is gazdaságosan tudjuk legyártani, óránként akár 5000 íves teljesítménnyel. A Bobst Foliostar kasírozógépünk mérettartománya igen nagy, a minimális 500×500 mm ívméret és a maximum 750×1060 mm ívméret között tetszőleges ívmérettel tudunk dolgozni.

TEGYEN MINKET PRÓBÁRA ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA!

Korábbi témával kapcsolatos cikkeink:

A hullámkasírozás előnyeiről itt olvashat
A hullámkasírozás folyamatáról itt olvashat
Szállító és tároló dobozokon elhelyezhető feltépő szalagokról és szilikoncsíkokról itt olvashat bővebben

Amennyiben további kérdései lennének a technológiával vagy a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeinken.
Elérhetőségeink:

E-mail: packaging@keskeny.hu
Mobil: +36-1-401-4076

Kategória:
  Csomagolás Dobozgyártás
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek