Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny 2020

Nincs hozzászólás

Az idén 37. alkalommal megrendezett HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyen nyomdánk ismételten sikeresen szerepelt. Öt nevezésből három termék is díjazott lett, melyekre megrendelőinkkel együtt nagyon büszkék vagyunk. Itt szeretnénk bemutatni néhány szóban a méltán elismert pályaműveket.

 

VÁRDA DISTILLERY KULACS DÍSZDOBOZ – HUNGAROPACK 2020 DÍJ

 

Várda Distillery Kulacs díszdooz

Az exkluzív alapanyag használat, a visszafogott design, ami csupán arany prégelésből áll, és a mágnessel záródó konstrukció teszik a díszdobozt különösen elegánssá és egyedivé.

A bevonathoz választott alapanyag színében illeszkedik a limitált számban készített, egyedi Hollóházi porcelán kulacshoz és a betét színe is harmonizál az arany díszítésekkel. A doboz és betét felülete nyomatlan, fóliamentes. Ez előnyt jelent az újrahasznosítása szempontjából.

Hogyan készült?

A doboz alapanyaga: 135 gr-os, Curious Matter kreatív papír a külső-belső bevonathoz, és szürke-szürke 1,5 m-es kötészeti lemez az alj és tábla elemekhez. A terméktartó betét 300 gr-os Curious Metallics Gold Leaf típusú kartonból készült.

A mágneses díszdobozainkról itt olvashat bővebben.

 

Limitált kiadású A kis herceg könyvtok – PACKAGING MAGAZIN KÜLÖNDÍJ

 

Kisherceg könyvtok

A külső bevonó anyagon megjelenő meggypiros prégelés tökéletesen harmonizál a könyvtábla borítójával. Ettől az összhangtól lesz a termék különösen esztétikus és elegáns, amit a visszafogott design és az egyedi anyagok látványa is támogat. A tok felülete nyomatlan, csak prégeléssel készült.

Hogyan készült?

A tok alapanyaga: curry színű vászon a külső bevonóhoz és meggypiros Surbalin glatt a belső  oldalra, szürke-szürke 1,5 m-es kötészeti lemezre kasírozva.

Kasírozott termékeinkről ide kattintva olvashat bővebben.

A prégelésről itt olvashat részletesebben.

 

PANYOLAI PÁLINKÁK díszdoboz – TRADE MAGAZIN KÜLÖNDÍJ

 

 

panyolai dízsdoboz

A doboz eleganciáját a nyomtatás során alkalmazott cold-foil technológiával kialakított arany díszítések adják, valamint az egyedi formájú betekintő ablak és a domborított logó. A doboz és betét felülete lakkozott, fóliamentes. Ez előnyt jelent az anyagok újrahasznosítása szempontjából.

Hogyan készült?

A doboz alapanyaga 330 gr-os GC2 típusú karton. A poharakat és az üveget nyomattal kasírozott E- hullámkarton védi meg és tartja a helyén, így nemcsak stabil, de esztétikus is a betét.

Italos díszdobozokról bővebben ide kattintva olvashat.

Cold foil technológiáról bővebben itt olvahat.

Kategória:
  Csomagolás Design Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek