Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Gondoljon másként a hullámkartonra!

Nincs hozzászólás

A hagyományos tárolódobozok mellett egyre nagyobb az igény olyan csomagolóanyagokra, amelyek a biztonságos tárolás mellett a márkakommunikációban, megjelenésben is pluszt adnak a termékhez.

Nyomdánkban évek óta foglalkozunk nyitott hullámlemezek kasírozásával. Ennek a technológiának köszönhetően az egyszerű hullámkarton dobozoknál jóval igényesebb és szebb csomagolóeszközök gyártására is lehetőség van.

Az elmúlt időszakban a tapasztalatok alapján tovább mélyítettük tudásunkat, hogy ebben a terméktípusban is több lehetőséget, alternatívákat kínáljunk azon termékekhez, amelyek megkövetelik a masszív csomagolóanyagot, ugyanakkor fontos szempont az egyedi megjelenés nyújtotta előny.

 

hirdetés

 

A hullámkarton csomagolás újragondolva:

 

Metallizált felület

Metalizált felület hullámjartonon

Ezzel az eljárással fémesen csillogó felületet kap a doboz teljes külső felülete. Az eljárás során a nyomtatandó ívet arany vagy ezüst fémes fóliával bevonjuk, majd erre rányomtatjuk a grafikát, és így egy igazi fémes nyomott ívet kapunk. Az ívet felkasírozzuk a nyitott hullámlemez bordáira, az eredmény így egy elegáns megjelenésű tartós csomagolóanyag. Prémium kategóriájú, nívós termékek csomagolásához ajánljuk.

 

Tartósság és design

design hullámcsomagolás

Újhullámos csomagolás! Két darab nyitott hullámlemez egymásra kasírozásával készítjük ezt a hihetetlenül masszív alapanyagot, amely még a legsérülékenyebb termékeknek is megbízható védelmet nyújt. Az erős tartás mellett a nyitott hullámok külső oldala trendi és különlegesen plasztikus. Ez az alapanyag nem nyomtatható, de grafika nélkül is figyelemfelkelkeltő designer hatása van. Ez az alapanyag 100%-ban újrahasznosítható!

 

Naturális hatás

hullámkarton és kraft karton

Az alapanyag naturális jellegét a barna nyitott e-hullámlemezre kasírozott natur barna kraft linertől kapja. A kraft anyag minőségéből adódóan a doboz nagyon jó teherbírású, erős és természetes megjelenésű lesz. A kraft papír barna oldala is kiválóan nyomtatható, harmonikus és esztétikus csomagolóanyag készíthető belőle natur-, bio- vagy kézműves termék számára.

 

Luxus fehérség

fehér-fehér E hullámkartonA Keskeny Nyomdában elérhető a prémium alapanyagból készült fehér-fehér e-hullámkarton, amelyet kifejezetten luxus cikkek dobozbetéteinek készítéséhez fejlesztettek ki. Egy jól megválasztott alapanyag- és betétkonstrukció egyrészt védi a terméket az esetleges sérülésektől, másrészt esztétikusabbá teszi az összhatást, növeli a termék presztízsét. A papír különleges megjelenését az adja, hogy a hullámkarton mindhárom rétegét (a két fedőliner és a hullámbordázat) ugyanabból a prémium kategóriás fehér színű alapanyagból alakították ki. Ez a fehér-fehér e-hullámkarton nemcsak parfümök betétjéhez ajánlott, hanem tökéletes élelmiszercsomagolásnak is, mivel fagyasztható és közvetlenül érintkezhet az élelmiszerrel.

 

Az alapanyagokkal és konstrukciókkal kapcsolatban kérjük keresse Ribai Bernadett munkatárunkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 860-0088

E-mail: b.ribai@keskeny.hu

Kategória:
  Blog Csomagolás Design Dobozgyártás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek