Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Megszereztük az ISO 9001 rendszertanúsítványt!

Nincs hozzászólás

A Keskeny és Társai 2001 Kft.-nél 2020 szeptemberében lezajlott ISO 9001 rendszeraudit eredményeképpen vállalatunk megszerezte az ISO 9001:2015 rendszertanúsítványt.

iso tanusítvány

Hogy miért vártunk idáig? A Keskeny Nyomda tevékenységében megalapítása óta kiemelt szerepet kapott a minőségszemlélet, vezetőségünk elkötelezte magát a felelős és hatékony működés iránt. A minőséget számunkra az elégedett ügyfeleink, a hatékony működés, a magasan képzett munkavállalók és nem a falon lógó tanúsítványaink száma jelenti.

Mindemellett tudjuk, hogy a minőség iránti elkötelezettség bizonyítására az ISO 9001 szabvány a nemzetközileg is elismert és elfogadott eszköz, valamint jó alapot jelent egy integrált irányítási rendszernek, hiszen az ISO 9001 szabványelemek a meglévő irányítási rendszereinkbe is átültethetőek. A megszerzett tanúsítvánnyal célunk tehát egy integrált minőségirányítási rendszer fenntartása  és folyamatos továbbfejlesztése, mellyel növelni kívánjuk termékeink és szolgáltatásaink minőségét, valamint erősítjük Partnereink bizalmát és elégedettségét a Keskeny Nyomda és termékei iránt.

A tanúsítványt ide kattintva tudja letölteni.

Kategória:
  Blog Egyéb Hírek Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek