Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Az exkluzív karton

Nincs hozzászólás

Az utóbbi hónapokban jelentősen kibővítettük a képeslap-gyártás során felhasználható alapanyagok választékát. Büszkék vagyunk arra, hogy egy formátumában és minőségében is kiemelkedő alapanyagot kínálhatunk saját raktárkészletről, a legmagasabb ár-érték arányú ALGRO DESIGN CARD kartonokat.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Az SBS kartonok (tömör, fehérített szulfátkarton) között az Algro kartonok a piacon jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Duplán lakkozott előoldal és egyszer lakkozott hátoldal jellemzi, így kiváló nyomtathatóságot biztosítanak. A Keskeny Nyomda Európa azon kevés nyomdái közé tartozik, amely 365 g/m2 súlyú Algro kartont is tart raktáron. Ez pontosan 20 g/m2-rel haladja meg az általában alkalmazott legmagasabb kartonvastagságot – így a megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy ez a nagy merevségű anyag még magas páratartalom esetén is megtartja szilárdságát.

KÜLÖNLEGES FELÜLETKEZELÉSEK

AKÁR 21 MOTÍVUM EGY ÍVEN!

Gépparkunk megnövelt nyomtatási mérettel dolgozik, így 750 x 520 mm-es íveket is tudunk nyomni. Ez azt jelenti, hogy a hagyományosnak mondható 104x148mm méretű képeslapokból 21-et tudunk kinyomni egy íven. Ez jelentős megtakarítást jelent, hiszen átlagos nyomtatási mérettel csupán 18 képeslap férne el egy ívre. A 750x520mm-es kartonméret tökéletes a 116x164mm-es képeslapokhoz is, hiszen ezekből így 18 fér el egy íven. Amennyiben 122 x174 mm méretű képeslap nyomtatására van szükség, ahhoz az 520×715 mm méretű ívet ajánljuk, amely 16 képeslapnak ad helyet. Ezen méretezésekkel az ívek felhasználását 95%-ra növeljük minimális papírveszteség mellett.

AZONNAL, SAJÁT RAKTÁRRÓL!

Természetesen nem csupán a fenti, de számos más méretű és grammsúlyú Algro kartonból is rendelkezünk raktárkészlettel, annak érdekében, hogy a nyomdai termékhez leginkább illeszkedő, tehát legköltséghatékonyabb megoldást kínáljuk. Önnek gyorsan kell a legjobb minőség a leggazdaságosabb formátumban, ezért teljes választékot tartunk az Algro Design Card kartonokból raktárunkban, így tudunk vevőinknek nagyobb rugalmasságot és versenyképességet biztosítani.

Kategória:
  Szolgáltatások
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 100

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek